جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۱۹

مواد لازم
• 225 گرم پنير خامه اي
• يك پيمانه پنير گودا رنده شده
• ¼ پيمانه كره
•يك قاشق غذاخوري شير
• نصف قاشق چايخوري سس وركشاير
• دو قاشق غذاخوري پيازچه خرد شده
• دو قاشق غذاخوري شويد تازه ريز شده (2 قاشق چايخوري شويد خشك)
• نصف پيمانه بادام بوداده خردشده
طرز تهيه
1. در يك كاسه بزرگ، پنير خامه اي، گودا و كره را با يكديگر مخلوط كنيد و به مدت 30 دقيقه در دماي اتاق قرار دهيد. شير و سس وركشاير را اضافه كنيد و با همزن برقي و سرعت متوسط بزنيد تا پف كنند. پيازچه و شويد را اضافه كنيد. روي آنها را بپوشانيد و به مدت 4 تا 24 ساعت در يخچال نگهداريد.
2.پيش از سرو، آنها را در دست توپي كنيد و سپس در آجيل بغلتانيد و 15 دقيقه كنار بگذاريد.
3.اين توپ هاي پنيري را مي توانيد با كراكر يا نان سرو كنيد
- ۱۳۱ بازديد
- ۰ نظر