جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۱۹

حتما ديدهايد كه گاهي چند دقيقه بعد از دم كردن چاي رنگ آن كدر و تيره شده اين در حالي است كه مطالعات جديد دانشمندان نشان ميدهد چاي زياد دم كشيده موجب افزايش خستگي شما ميشود.
مصرف چاي كهنه موجب افزايش خستگي ميشود و اگر چاي بيش از ۱۰ دقيقه دم بكشد، چاي كهنه به حساب ميآيد و استفاده از چاي تازه خستگي را كاهش ميدهد.
بررسيها نشان ميدهند، قهوه و چاي جزء مرسوم ترين نوشيدنيها به حساب ميآيند كه حس خستگي را از تن خارج ميكنند اين در حالي است كه چاي كهنه خستگي را تا ۱۳ درصد در بدن افزايش ميدهد.
همچنين افراد بايستي توجه داشته باشند كه از چاي به عنوان نوشيدن آب نبايستي استفاده كنند و چاي را بهتر است كه در كنار نوشيدنيهاي ديگر قرار گيرد.
نتايج مطالعات نشان ميدهند زمان ماندگاري برگ چاي در آب حدود ۱۰ دقيقه بايد باشد و بيش از آن موجب تلخي و پر رنگي و صاعد شدن گازهاي سمي در آن ميشود
- ۸۷ بازديد
- ۰ نظر