جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۰

سيبزميني متوسط ۲عدد، آبپز
مغز كرفس ۵۰ گرم، ساطوري شده
خيار قلمي ۲عدد، نگيني ريز شده
زيتون بدون هسته ۵۰گرم، حلقه حلقه
پياز قرمز كوچك يك عدد، رنده شده
سس ايتاليايي نصف پيمانه
اورگانو نصف قاشق چايخوري
مواد لازم براي تهيه سس ايتاليايي:
روغن زيتون موليناري ۶ قاشق غذاخوري
سركه سفيد ۳ قاشق غذاخوري
سير يك حبه، رنده شده
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
طرز تهيه:
1سيبزميني آبپز را پس از سرد شدن درشت خرد كنيد.
2 در يك كاسه بزرگ سيبزميني، كرفس، خيار، زيتون و پياز رنده شده را مخلوط كرده و هم بزنيد. كمي نمك روي آن پاشيده و ۳۰ دقيقه در يخچال بگذاريد تا طعمها مخلوط شود.
3 براي تهيه سس ايتاليايي همه مواد را با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل را اندازه كنيد. توجه داشته باشيد سير در اين سس تهنشين ميشود، بنابراين قبل از سرو آن را هم بزنيد. به جاي سير ميتوانيد از يك قاشق چايخوري پودرسير هم استفاده كنيد.
۴ سس را روي سالاد ريخته و پس از مخلوط كردن، اورگانو را روي آن بپاشيد .
نكته: براي تبديل اين سالاد به يك غذاي كامل ميتوانيد مرغ آبپز خرد شده يا ژامبون ساطوري شده به آن اضافه كنيد. به جاي اورگانو ميتوانيد از سبزي تازه ساطوري شده مثل نعناع، جعفري يا ترخون استفاده كنيد.
- ۸۷ بازديد
- ۰ نظر