جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۲

آرد: 5/1 پيمانه آرد الك شده يك پيمانه معادل 128 گرم
بيكينگ پودر يك قاشق غذاخوري
شكر يك قاشق غذاخوري
نمك نصف قاشق چايخوري
شير يك و نيم پيمانه
تخممرغ يك عدد
كره نصف قاشق غذاخوري، در دماي اتاق
روغن براي سرخ شدن به ميزان لازم
طرز تهيه:
شكر، آرد، بيكينگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنيد.
تخممرغ، كره وشير را به مخلوط اضافه كنيد و با استفاده از يك همزن، آنها را خوب با هم مخلوط كرده تا نرم و روان شوند.
در يك تابه نچسب، مقداري كمي روغن ريخته
يك چهارم از مخلوط را درون تابه ريخته و روي حرارت متوسط، به مدت 3 دقيقه يا تا زمانيكه رويه آن پف كرده و بالا بيايد آن را حرارت دهيد سپس پنكيك را برگردانده و طرف ديگر را 2 دقيقه ديگر يا تا زماني كه قهوهاي رنگ شود حرارت دهيد.
همين كار را با مابقي مايه انجام دهيد.تعداد پنكيك تهيه شده 4 عدد ميباشد.براي تزيين از مربا عسل شيره خامه رنده شكلات تخته ايي ميوه استفاده كرد
منبع:تزيينات
- ۲۹۰ بازديد
- ۰ نظر