چهارشنبه ۰۹ اردیبهشت ۹۴ ۰۶:۴۸
«سيبل فيشمن» از متخصصان پوست در نيويورك گفت: مدت زمان بيشتري لازم است
تا به وجود تغييرات در مو پي برده شود در حالي كه اين زمان در تشخيص
تغييرات پوستي به مراتب كمتر است. به طور مثال رژيم غذايي نامناسب تنها در
يك هفته ميتواند موجب بروز آكنه و خشكي پوست شود در حالي كه سوء تغذيه يا
تاثير رژيم غذايي ناسالم اثرات خود را چند ماه بعد روي موها نشان ميدهد.
«ليزا دراير» از متخصصان علم تغذيه نيز اظهار كرد: مواد غذايي كه فرد
مصرف ميكند به تحكيم فوليكولهاي مو كمك ميكند و باعث ميشود فرد موي
سالمتري داشته باشد. همچنين بايد توجه كرد علاوه بر رژيم غذايي فاكتورهاي
ديگري همچون استعمال سيگار، عدم تعادل هورموني و كمبود خواب ميتواند بر
ظاهر مو تاثير بگذارد.
به گزارش وبامدي، پزشكان معتقدند در صورتي كه فرد از رژيم غذايي غني
از پروتئين، متنوع و متعادل استفاده كند ميتواند موي سالمي داشته باشد.
از جمله مواد خوراكي مفيد براي سلامت موها ميتوان به موارد زير اشاره كرد:
ماهي سالمون: اين نوع ماهي علاوه بر آنكه غني از پروتئين و ويتامين D
است همچنين وجود اسيدهاي چرب امگا3 در اين ماهي اهميت بسياري دارد. بدن
قابليت توليد اين اسيدهاي چرب را كه براي رشد مو ضروري است، ندارد. همچنين
چربيهاي امگا3 در سلولهاي پوستي كف سر و روغنهاي طبيعي پيدا ميشود كه
موجب ميشود مو و كف سر مرطوب نگه داشته شود.
گردو: گردو تنها آجيل حاوي ميزان قابل توجهي اسيدهاي چرب امگا3 است.
اين ماده خوراكي غني از بيوتين و ويتامين E است كه سلولها را از آسيب DNA
محافظت ميكند. ميزان ناكافي بيوتين موجب از دست رفتن موها ميشود. همچنين
گردو حاوي مس است كه كمك ميكند مو رنگ طبيعي خود را داشته باشد.
صدف خوراكي: صدفهاي خوراكي سرشار از فلز «روي» هستند كه كمبود آن در
بدن به از دست رفتن مو و خشكي آن منجر ميشود. ميتوان بخشي از «رويِ» مورد
نياز بدن را از غلات و نانهاي سبوسدار تامين كرد اما صدفهاي خوراكي
ميتواند سطح خوبي از پروتئين را افزايش دهد. مو حدود 97 درصد پروتئين است
كه بدون وجود ذخيره پروتئيني كافي، بدن نميتواند موهايي را كه به صورت
روزانه و به طور طبيعي از بين ميروند جايگزين كند.
سيبزميني شيرين: سيب زميني شيرين منبع غني از آنتي اكسيدان بتاكاروتن
به حساب ميآيد كه بدن آن را به ويتامين A تبديل ميكند. در اصل سلولهاي
بدن نميتوانند بدون ويتامين A كافي عملكرد درستي داشته باشند. همچنين اين
عنصر با توليد چربي از كف سر حفاظت ميكند.
تخم مرغ: تخم مرغ به عنوان ماده خوراكي مملو از پروتئين حاوي چهار
ماده معدني ديگر به نام روي، سلنيوم، فسفر و آهن است. آهن از اهميت ويژهاي
برخوردار است زيرا مسئول انتقال اكسيژن به فوليكولهاي مو است.
اسفناج: آهن، بتاكاروتن، اسيدفوليك و ويتامين C موجود در اسفناج به سلامت فوليكولهاي مو كمك ميكند.
عدس: اين ماده خوراكي كوچك حاوي مقدار قابل توجهي پروتئين، آهن و روي است.
بلوبريها: ويتامين C موجود در اين ميوه براي گردش خون در كف سر حائز
اهميت است و از رگهاي خوني كوچك تغذيه كننده فوليكولها حمايت ميكند.
گوشت مرغ: مصرف اين نوع گوشت به دليل دارا بودن پروتئين، روي، آهن و ويتامينهاي B براي سلامت مو توصيه ميشود. به گفته پزشكان مصرف مواد خوراكي حاوي پروتئين از قبيل گوشت مرغ ميتواند از ريزش مو جلوگيري كند.
- ۱۴۲ بازديد
- ۰ نظر