وقتي كه يك پسر بچه بودم، همواره فرمژه مامانم را از دستش ميگرفتم و مژه هاي خودم را فر مي كردم! و همواره بعلت استفاده از آن سرزنش مي شدم، اما برايم مهم نبود. اصولا يكي ازعلتهايي كه لوازم آرايش را دوست داشتم، همين فرمژه بود.
حالا بعنوان يك آرايشگر حرفه اي، هنوز از فرمژه قدرداني مي كنم! فر كردن مژه ها يكي از آن بخش هاي آرايش است كه هيچگاه به آن اهميت زيادي داده نمي شود، اما اگر بصورت صحيح صورت بگيرد، مي تواند نتيجه ي چشم گيري در ظاهرتان بوجود بياورد.
با يك انحناي درست و حسابي، مژه ها بلندتر، ضخيم تر و پر تر، و چشمان هم بزرگتر و سرحال تر بنظر مي رسد.
فر كردن مژه ها بوسيله فرمژه انجام مي پذيرد
هر آرايشگري براي فر كردن مژه تكنيك خودش
را دارد. شما در اينجا با روشي كه من براي فر كردن مژه استفاده مي كنم و
براي سال ها تست شده است آشنا خواهيد شد.
دستگيره هاي فرمژه تان را
همانطور كه معمولا نگاه مي داريد، در دستانتان بگيريد. اگر مي خواهيد از
فرمژه براي مژه هاي مشتري تان استفاده كني، اصول بهداشتي را فراموش نكنيد!
فرمژه را كاملا باز كنيد و به سمت مژه ي بالايي بياوريد، بررسي كنيد كه نوار، دقيقا بالاي ريشه ي مژه قرار بگيرد. همچنين ببينيد كه آيا تمام مژه ها درون فرمژه قرار دارند يا نه. ابزارتان را عمود به زمين بگيريد، به طوري كه روي انحنا به بيرون باشد.
فرمژه را بدقت بر روي مژه ها ببنديد و به آهستگي و با نيرويي نرم و ضربات كوتاه، فشار وارد كنيد.
حالا
فرمژه را بالاتر بياوريد تا انحناي فرمژه با انحناي چين مژه تان همرديف
شود. اين كار در بين حرفه اي ها يك راز است. با اينكار بجاي اينكه مژه
هايتان چروكيده شود، قشنگ فر خواهد شد. به دستگيره هاي فرمژه، به آرامي و
با ضربات كوتاه فشار وارد كنيد. حالا براي چند ثانيه بدون اينكه پلك بزنيد
ابزار را در همانجا نگاه داريد.
روش فر كردن مژه بوسيله فرمژه
فرمژه را از ريشه ي مژه ها با فشار و ضرباتي با آهنگ يكسان حركت دهيد تا به نوك مژه ها برسيد.
حالا فرمژه
را از چشمتان دور كنيد و انحناي مژه هايتان را بررسي كنيد. قبل از شروع
آرايش اگر هنوز نياز بود، دوباره همان مراحل را تكرار كنيد؛ سپس به سراغ
چشم بعدي برويد.
آرايشگران زيادي فرمژه ي مورد علاقه ي خودشان را
دارند، من هم همينطور. دو برند shiseido و shu uemura، جزو فرمژه هاي محبوب
بين حرفه اي هاي آرايش است. من هم عاشق اين دو هستم، اما بنظرم براي شكل
مژه هايي صاف تر و با انحناي كمتر، بهتر جواب مي دهند.
روش فر كردن مژه بوسيله فرمژه
فرمژه ي billy b شكل و اندازه اي ايده آل براي اكثر چشم ها دارد و فشاري عالي براي بدست آمدن يك فر بي عيب و نقص ايجاد مي كند. متخصص آرايش كوين آكوين، فرمژه ي shu uemura را طراحي كرده است، اما احساس مي كند كه به آن اندازه كه مي خواسته است فراگير نشده؛ پس تصميم گرفت تا فرمژه ي برند خودش را كه پهن تر است و مي تواند دقيق ترين انحنايي را كه تابحال ديده ام به مژه هاي شما بدهد، بسازد.
اتمام فر كردن مژ ها
خيلي خب، حالا شما با اسرار من براي فر
كردن مژه ها آشنا شديد. از فر كردن مژه هايتان نترسيد؛ دست به كار شويد و
مژه هايي مجلل براي خودتان دست و پا كنيد.
منبع: آرايشيك
- ۱۵۳ بازديد
- ۰ نظر