
يك محقق ژاپني با انتشار يافتههاي تحقيقات خود مدعي شد كه مولكولهاي آب نسبت به مفاهيم انساني تأثيرپذيرند.
نظريه اين محقق ژاپني كه تاكنون از سوي مؤسسات علمي فيزيكي و زيستشناسي مورد تأييد قرار گرفته است، مبتني بر بررسي نمونههاي فراواني از كريستالهاي منجمدشده آب و مقايسه آن با يكديگر است.
دكتر ايموتو به آب گفته دوست دارم. آب رو منجمد كرده و مولكولش رو زير ميكروسكوپ ديده. مولكول بسيار قشنگ بوده. بعد به آب گفته دوست ندارم. مولكولش بسيار زشت شده. يا به آب گفته اين كارو بكن. مولكول زشت شده. بعد گفته بيا با هم اين كارو انجام بديم و مولكول قشنگ شده. اين موضوع در تمام مجامع علمي دنيا مورد بررسي قرار گرفته و تاييد شده همچنين دانش آموزي به نام حميده بيطرف در ايران به بررسي تاثير انواع صدا و نوشته بر ريزساختار و درشت ساختار مواد مختلف پرداخته و ضمن اشاره به اثر عوامل مذكور بر ساختار مواد در حالت مايع، تاثير آن را در ساختار حالت جامد مواد مختلف مانند يخ، آلياژ قلع، جيوه، نبات و سولفات مس نشان ميدهد. دانهبندي مواد وقتي در حالت مايع در معرض صداي دلنشين، موسيقي آرام و نوشته با مفاهيم خوب قرار ميگيرد، حالت منظم و در مقابل صداي ناهنجار، موسيقي تند يا نوشته با مفاهيم بد حالت نامنظم و در معرض آهنگ مذهبي (صوت قرآن) و نوشتههاي مذهبي منظمترين و زيباترين حالت خود را به دست ميآورد.
«ايموتو»، تغييرات مولكولي آب را به وسيله تكنيكهاي عكسبرداري و مشاهده ميكروسكوپي به صورت سند و مدرك درآورده است. به اين صورت كه وي قطراتي از آب را به صورت يخ درآورده و سپس آنها را در يك فضاي تاريك ميكروسكوپي مورد آزمايش كه از قابليتهاي عكاسي برخوردار بوده، قرار داده است. تحقيقات وي، آشكارا تغيير شكل ساختار مولكول آب را به نمايش گذاشته است و اثر محيط بر ساختار آب را نشان ميدهد.
برف، بيش از چندين ميليون سال است كه بر زمين فرود ميآيد و همانگونه كه ميدانيم، هر دانه برف، داراي شكل و ساختار خاص و منحصر به فرد است. با تبديل يخ به آب و عكسبرداري از ساختار آن، شما به اطلاعات باورنكردنياي آب دست پيدا ميكنيد.
«ايموتو» به تفاوتهاي جالبتوجهي در ساختار كريستالي آب دست يافته است كه از منابع گوناگون و شرايط مختلف در روي كره زمين تهيه شدهاند. آبي كه از نخستين محل خود از كوه جاري ميشود و چشمههايي كه جاري هستند، طرحهاي هندسي بسيار زيبايي از الگوهاي كريستاليشده خود ارائه ميدهند. آب آلوده و سمي كه از نواحي پرجمعيت و صنعتي به دست آمده است و آب راكد كولههاي آب و سدهاي ذخيره، به صراحت ساختارهاي كريستالي تغييريافته و برحسب اتفاق شكلگرفته آب را نشان ميدهد.
آب رودخانه سايجو ـ ژاپن
آب رودخانه سانبوئيچي يوسويي ـ ژاپن
يخ قطب جنوب
چشمهاي در لوردز ـ فرانسه
آب درياچه بيواكو، بزرگترين درياچه در مركز ژاپن و آب استخري از ناحيه كينكي، آلودگي بدتر شده است.
آب رودخانه «يودو»ي ژاپن كه به خليج «اوزاكا» ميريزد.
اين رودخانه از ميان بيشتر شهرهاي اصلي در كاسايي ميگذرد.
آب رودخانه «فوجي وارا»، پيش از به جا آوردن دعا و نيايش.
آب رودخانه «فوجي وارا»، پس از به جا آوردن دعا و نيايش.
بنابراين، با توجه به عموميت موسيقي درماني، «ايموتو» تصميم گرفت ببيند، موسيقي چه اثراتي بر شكلگيري ساختار آب دارد. او آب مقطر را ساعتها بين دو نفر كه در حال صحبت كردن بودند، قرار داد و سپس از كريستالهاي آن آب، پس از انجماد، عكسبرداري كرد.
آهنگ «پاستورال» از بتهوون
آهنگ هوا براي رديف جي، از باخ
رقص گروهي كاواچي
موسيقي هويمتال
آب به صورتي زنده و هوشمندانه به هر يك از احساسات و انديشههايمان پاسخ ميدهد پس ما انسانها كه هفتاد درصد وزن بدنمون از آب تشكيل شده بايد مراقب اعمال و رفتار خودمون باشيم
نتيجه گيري
- مواد در حالت مايع تحت تاثير موسيقي و نيز عقايد و احساسات اشخاصي كه با آنها سر و كار دارند بوده و به عبارتي تحت تاثيرصداها و محيط اطراف خود هستند.لذا از بررسي شكل ساختار مواد مي توان به سرگذشت آنها پي برد.
- ساختار مواد بسته به نوع صدا، مفهوم نوشته و يا احساسات فرد نويسنده مي تواند تغييركند.
- مواد موجود در دنيا داراي شعور ذاتي بوده و اين موضوع در آيات متعددي از قرآن كريم تأييد شده است.
- حجم بدن انسان را آب تشكيل مي دهد.با توجه به تاثير موسيقي بر ساختار و در نتيجه خواص آب مي توان نتيجه گيري نمود كه انواع صدا مي توانند اثرات متفاوتي را بر انسان به جاي گذارند.اين موضوع با آيه شماره 65 سوره يس قرآن كريم كه حاكي از شهادت اعضا و جوارح بدن انسان در روز قيامت مي باشد مطابقت دارد.در ضمن شايد بتوان يكي از دلايل حرام بودن گوش كردن به موسيقي غنادار را در اين مسئله دانست.
- ۵۵ بازديد
- ۰ نظر