جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۱۸

اندازه و سايز اين مدل پياز از بقيه پيازها كوچيكتر و درازتر ميباشد . داراي لطيف ترين عطر و طعم نسبت به انواع پياز را دارد طعمي مانند پياز قرمز ولي شيرينتر و تندي كمتر دارد و براي سالاد بيشتر استفاده ميشود
2_ پياز سفيد:
بافت كرانچي دارد و شيريني كمي دارد و براي انواع سس و در پخت و پز مكزيكي و انواع غداهاي گياهي استفاده ميشود
3_ پياز قرمز:
پياز قرمز بهترين نوع براي خام خوردن همراه غدا ميباشد چون تندي كمتري دارد . براي داخل ساندويچ مانند همبرگر و ... استفاده ميشود
4_ پياز شيرين :
بهترين نوع براي سرخ كردن و حلقه هاي كرانچي پياز ميباشد
طعم اين نوع پياز شيرين است لايه هاي ضخيم دارد كه براي برش دادن و حلقه هاي بزرگ درست كردن مناسب ميباشد. براي سوپ پياز فرانسوي هم مناسب است
5_ پياز زرد:
محبوب ترين و متداولترين پياز براي پخت و پز استفاده ميشود
براي انواع خورشتها و سوپها استفاده ميشه.
پياز زرد عطر و طعم تيز تند دارد ولي وقتي كه پخته ميشود تيزي و تندي را از دست داده عطر و طعم تيز و شيرين تبديل ميشود
- ۱۳۴ بازديد
- ۰ نظر