جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۱۸
روش مصرف و خواص درماني پاي مرغ
___________________________
در اين مطلب قصد معرفي يكي از غني ترين منابع كلسيم و ويتامين D و همچنين معرفي خواص درماني اين ماده غذايي كه شايد تا به امروز خيلي از ما ها با شنيدن اسم آن مشكل داشتيم چه برسد به مصرف آن،خواهيم پرداخت. طبق تحقيقات انجام شده”پاي مرغ” حاوي بسياري ازپروتئين ها، ويتامين ها، مواد معدني و حياتي است كه بدن انسان قادر به توليد آنها نيست. از همين جهت به افرادي كه دچار مشكلاتي مانند :خميدگي كه ناشي از كمبود كلسيم است، پوكي استخوان، آرتروز،نرمي استخوان(راشيتيسم) در كودكان و بزرگسالان،روماتيسم،شكستگي استخوان و به طور كلي تغييرات ساختماني در استخوانها و نيز اختلال عملكرد عضلاني ناشي از كمبود كلسيم و ويتامين D را مي توان با ااستفاده از اين ماده غذايي درمان كرد، كه در ادامه به خواص درماني و روش مصرف آن خواهيم پرداخت.
بسياري از پزشكان تغذيه و همچنين پزشكان جراح اورتوپدي در بسياري موارد استفاده از سوپ هاي مختلف حاوي عصاره پاي مرغ را به بيماران خود توصيه مي كنند.
خواص درماني :
------------------
• بهترين درمان براي پوكي استخوان
• بهترين درمان براي راشيتيسم
• بهترين جلوگيري و ترميم نكروز و پوسيدگي مفاصل و غضروفها
• بهترين پيشگيري و درمان صداي مفاصل در حال فرسايش
• بهترين جايگزين براي قرص هاي غضروف ساز اروپايي و آمريكايي
• بهترين كمكي براي رشد كودك و نوجوان
• بهترين درمان براي سرماخوردگي و ضعف شديد
• بهترين منبع گلوكزامين و سولفات كندورايتين
• بهترين ترميم كننده شكستگي استخوان
• بهترين بهبود دهنده كمردرد يا ديسك كمر
روش مصرف :
---------------
مقدار 1 بسته پاي مرغ را پس از تميز و شستشو كرده به همراه 3 تا 4 ليوان آب داخل قابلمه اي قرار داده و مقداري پياز را پس از پوست گرفتن اضافه كرده روي حرارت قرار داده و زير آن را كم كنيد و به مدت حداقل 4 تا 6 ساعت حرارت دهيد البته با شعله ملايم، پس از گذشت اين زمان محتويات قابلمه را داخل مخلوط كن ريخته و صافي كنيد و در فريزر نگهداري كنيد براي مصرف كافي است از “عصاره پاي مرغ “تهيه شده مقداري را به انواع سوپ و خورشت تهيه شده اضافه و سپس ميل كنيد.
نكته ي مهم : افرادي كه مبتلا به چربي خون و كلسترول بالا هستند بايد هنگام خوردن اين عصاره مقداري آب ليموترش و يا آب غوره به غذاي خود اضافه كنند.
سلامتي شما آرزوي ماستـــــــــــ
منبع:ديزاين خوراكي ها
___________________________
در اين مطلب قصد معرفي يكي از غني ترين منابع كلسيم و ويتامين D و همچنين معرفي خواص درماني اين ماده غذايي كه شايد تا به امروز خيلي از ما ها با شنيدن اسم آن مشكل داشتيم چه برسد به مصرف آن،خواهيم پرداخت. طبق تحقيقات انجام شده”پاي مرغ” حاوي بسياري ازپروتئين ها، ويتامين ها، مواد معدني و حياتي است كه بدن انسان قادر به توليد آنها نيست. از همين جهت به افرادي كه دچار مشكلاتي مانند :خميدگي كه ناشي از كمبود كلسيم است، پوكي استخوان، آرتروز،نرمي استخوان(راشيتيسم) در كودكان و بزرگسالان،روماتيسم،شكستگي استخوان و به طور كلي تغييرات ساختماني در استخوانها و نيز اختلال عملكرد عضلاني ناشي از كمبود كلسيم و ويتامين D را مي توان با ااستفاده از اين ماده غذايي درمان كرد، كه در ادامه به خواص درماني و روش مصرف آن خواهيم پرداخت.
بسياري از پزشكان تغذيه و همچنين پزشكان جراح اورتوپدي در بسياري موارد استفاده از سوپ هاي مختلف حاوي عصاره پاي مرغ را به بيماران خود توصيه مي كنند.
خواص درماني :
------------------
• بهترين درمان براي پوكي استخوان
• بهترين درمان براي راشيتيسم
• بهترين جلوگيري و ترميم نكروز و پوسيدگي مفاصل و غضروفها
• بهترين پيشگيري و درمان صداي مفاصل در حال فرسايش
• بهترين جايگزين براي قرص هاي غضروف ساز اروپايي و آمريكايي
• بهترين كمكي براي رشد كودك و نوجوان
• بهترين درمان براي سرماخوردگي و ضعف شديد
• بهترين منبع گلوكزامين و سولفات كندورايتين
• بهترين ترميم كننده شكستگي استخوان
• بهترين بهبود دهنده كمردرد يا ديسك كمر
روش مصرف :
---------------
مقدار 1 بسته پاي مرغ را پس از تميز و شستشو كرده به همراه 3 تا 4 ليوان آب داخل قابلمه اي قرار داده و مقداري پياز را پس از پوست گرفتن اضافه كرده روي حرارت قرار داده و زير آن را كم كنيد و به مدت حداقل 4 تا 6 ساعت حرارت دهيد البته با شعله ملايم، پس از گذشت اين زمان محتويات قابلمه را داخل مخلوط كن ريخته و صافي كنيد و در فريزر نگهداري كنيد براي مصرف كافي است از “عصاره پاي مرغ “تهيه شده مقداري را به انواع سوپ و خورشت تهيه شده اضافه و سپس ميل كنيد.
نكته ي مهم : افرادي كه مبتلا به چربي خون و كلسترول بالا هستند بايد هنگام خوردن اين عصاره مقداري آب ليموترش و يا آب غوره به غذاي خود اضافه كنند.
سلامتي شما آرزوي ماستـــــــــــ
منبع:ديزاين خوراكي ها
- ۷۴ بازديد
- ۰ نظر