جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۱۸

كره نرم 125 گرم
شكر دانه ريز 110 گرم يا 1/2 پيمانه
شير 60 ميلي ليتر يا 1/4 پيمانه
ارد سلف رايزينگ 225 گرم يا 1 و 1/2 پيمانه
پودر كاستارد ( پودينگ فوري وانيلي ) 35 گرم يا 1/4 پيمانه + مقداري اضافه براي فرم دادن روي بيسكويت
پودر نارگيل 30 گرم يا 1/3 پيمانه
مواد لازم جهت فيلينگ ( باتركريم) :
كره نرم 50 گرم
پودر شكر يا خاكه قند 60 گرم
شير 2 ق چ
مرباي رزبري 115 گرم يا 1/3 پيمانه
فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت روشن كنيد.
دو عدد سيني فر را كاغذ مخصوص شيريني پزي بگذاريد.
با ميكسر برقي در يك كاسه متوسط كره و شكر را بزنيد تا رنگش كمرنگ بشه و حالت كرم پيدا كنه بعد شير را اضافه كنيد و دوباره با ميكسر بزنيد تا مخلوط مواد بشه.( هيچ تخم مرغي در اين دستور بكار نميره) !!
آرد و پودر كاستارد را با هم الك كرده و به همراه پودر نارگيل به مخلوط كره و شكر اضافه كنيد و با يك قاشق چوبي مواد را مخلوط كنيد تا يك خمير يكدست درست بشه ؛ در اين مرحله ديگه از همزن استفاده نكنيد.
اگر رنده نارگيل داريد حتما قبلش با آسياب برقي پودرش كنيد
بعد از اينكه خمير آماده شد بايد هر بار از مخلوط به اندازه 2 ق چ برداريد و به شكل گلوله گردش كنيد.
براي اينكه همه شيرينيها يك سايز و اندازه بشند حتما از قاشقهاي پلاستيكي پيمانه اندازه گيري استفاده كنيد ؛ چون پلاستيكي هست به راحتي مخلوط بيسكويت از قاشق در مياد يا ميتونيد از اسكوپ بستني سايز كوچيك استفاده كنيد.
گلوله ها رو داخل سيني فر با فاصله 5 سانتيمتر بچينيد براي اينكه شيريني در حين پخت سايزش بزرگ ميشه ؛ كاستارد اضافي را داخل بشقاب بريزيد و چنگال را داخل پودر بزنيد و روي گلوله به آرامي فشار بديد تا شكل و فرم خطهاي چنگال را بگيره، پودر كاستارد كمك ميكنه كه چنگال به خمير نچسبه.
بيسكويت را به مدت 18 دقيقه بپزيد يا تا زمانيكه بيسكويتها طلايي رنگ بشه.
براي فيلينگ، به كمك همزن برقي كره و خاكه قند را بزنيد تا رنگش كمرنگ بشه و حالت كرم پيدا كنه بعد شير را اضافه كنيد و بزنيد تا مخلوط يكدست بشه.
يك طرف از بيسكويت را به اندازه 1 ق چ مرباي رزبري بزنيد و طرف ديگر را به اندازه 1 ق چ از باتركريم و دو طرف بيسكويت را روي هم به شكل ساندويچ بگذاريد. يكساعت بگذاريد بمونه تا بهم بچسبه ؛ اگر عجله اي نداريد براي خوردن.
من بار دوم اين بيسكويت را با مرباي زردآلو و كرم پنيرخامه اي درست كردم كه به نظر خودم خوشمزه تر هم شد چون يه مزه شور و شيرين پيدا كرد.
مواد لازم براي كرم پنيرخامه اي :
پنيرخامه اي ( كرم چيز ) نصف پاكت 125 گرم
شكر 30 گرم يا 2 ق غ
آب ليمو ترش تازه 1 ق چ
رنده پوست ليمو 1/2 ق چ
وانيل مايع 1 ق چ
در ظرف كاسه همزن با سر پدال، كرم چيز را بزنيد تا نرم بشه بعد شكر و ليمو وانيل و پوست ليمو را اضاف كنيد و بزنيد تا كامل مواد با هم مخلوط و كرمي بشه.
اين شيريني را در ظرف دربسته در جاي خنك ( ولي نه در يخچال) به مدت دو روز ميتونيد نگهداريد.
تهيه ارد سلف رايزينگ در منزل
آرد سلف رايزينگ Self-Rising در واقع نوعي
از آرد است كه خودش به تنهايي تمام مواد لازم براي پف دادن به كيك را دارد
و اگر در دستوري نوشته شده باشه از اين آرد استفاده كنيد نميتونيد آرد
سفيد معمولي را به تنهايي جايگزينش كنيد. نيازي هم نيست براي يه كيك يا
مافين كه ميخواهيد درست كنيد آرد جدا بخريد چون به راحتي ميتونيد خودتون تو
خونه درستش كنيد.
مواد لازم :
آرد سفيد 1 پيمانه
بيكينگ پودر 1 و 1/2 ق چ
نمك 1/2 ق چ
يعني به ازاي هر پيمانه آرد سلف رايزينگ
شما نيازبه مقاديري كه ذكر شد داريد و اگر در دستور مقدار آرد بيشتر بود
اين مواد را به همان اندازه اضافه كنيد.
اين آردي كه درست شد همون آرد سلف رايزينگ هست.
منبع:قاشق وچنگال
ابتدا يك پيمانه آرد برداريد و بهتره كه
آرد را قاشق قاشق اضافه كنيد و در آخر يه ضربه اي هم به پيمانه بزنيد تا
هواي اضافي گرفته بشه و بعد از اينكه يك پيمانه آرد اندازه گرفتيد به
اندازه 2 قاشق چايخوري از روي آرد برداريد يعني به يه كم كمتر از يك پيمانه
آرد نياز داريم و بعد نمك و بيكينگ پودر را اضافه كنيد و همه مواد را
مخلوط كنيد.
اين آردي كه درست شد همون آرد سلف رايزينگ هست.
منبع:قاشق وچنگال
- ۱۰۲ بازديد
- ۰ نظر