جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۱۸

مواد لازم براي خمير
تخم مرغ 3 عدد
كره 150 گرم
شكر نصف فنجان
ماست 3 ق غ
بكن پادر 1 ق م
وانيل 1 ق چ
آرد بمقدار لازم
مواد لازم براي داخل شيريني :
سيب 8 عدد
شكر 1 فنجان
دارچين 1 ق م
پودر قند براي تزئين
طرز تهيه :
كره و شكر و تخم مرغ، ماست ،بكن پادر ، وانيل را خوب باهم مخلوط كرده و آرد را كم كم اضافه مي كنيم تا خميري به نرمي لاله گوش بدست بيايد و خمير را ب داخل يخچال قرار دهيد تا خود را بگيرد
پوست سيبها را كنده و برش مي دهيم داخل قابلمه همراه با شكر و دارچين مي ريززيمشان و تا وقتي كه آب خود را بگيرد مي پزيم .
خمير را به صورتي كه كمي بزرگتر از گردو باشد با دست گرد كرده و و قالب تارت را درست مي كنيم و سيب ها را داخل آنها ريخته و به شكل دلخواه تارت را مي بنديم
و در فر 180 درجه سانتي گراد بمدت 30 دقيقه مي پزيم بعد از بيرون آوردن از فر با پودر قند تزئينش مي كنيم
آشپزي ترك
- ۷۳ بازديد
- ۰ نظر