جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۱۸

1_ گوشت مغز ران بدون چربى گوساله يا گوسفند _ نيم كيلو
2_ لپه پاك كرده 450 گرم
3_ پياز متوسط 2 بته
4_ تخم مرغ 7عدد
5_ زردچوبه نصف قاشق چايخورى
6_ نمك و فلفل به اندازه كافى
طرز تهيه
گوشت را تكه تكه كرده ميشوئيم, پياز را خرد ميكنيم, گوشت و پياز را همراه زردچوبه با 4 تا 5 ليوان آب ميپپزيم. وقتى كه گوشت پخت لپه را ميشوئيم و به آن اضافه مينمائيم. هنگامى كه گوشت و لپه كاملا پخت در ظرف را برميداريم و مرتب هم مىزنيم تا آب آن تمام شود و ته نگيرد. سپس لپه و گوشت را در چرخ گوشت خرد مىكنيم(در شمال براى كوبيدن گوشت از ابزارى بنام نمكيار و مشت سنگ استفاده مىكنند). آنگاه تخم مرغ ها را يك به يك در آن مىشكنيم و مخلوط مىنمائيم تا مايه تقريبا شل شود و از قاشق بريزد. نمك و فلفل را اضافه مىكنيم. در تابه چند قاشق روغن مىريزيم تا داغ شود. يك قاشق سوپ خورى پر از مايه را برمىداريم, در تابه ميريزيم ومايه را فورا با پشت قاشق صاف و پهن مىكنيم تا به صورت دايره منظم و گرد درآيد. به اندازه گنجايش سطح تابه شامى را به اين طريق مياندازيم. حرارت را ملايم مىكنيم و به آن دست نميزنيم و ميگذاريم يكطرف شامى برشته شود بعد با كفگير پهن با دقت آن را برميگردانيم تا طرف ديگر آن هم سرخ شود. در اين فاصله هروقت كه لازم باشد روغن اضافه مىكنيم.
- ۷۵ بازديد
- ۰ نظر