جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۱۸

گندم پوست كنده................... 1 استكان
گوشت................. 200 گرم
كره يا روغن حيواني ..............................50 گرم
نمك.............................. كمي
پودر دارچين ،پودر نارگيل و كنجد................ براي تزئين
طرز تهيه اول:
گوشت يا مرغ يا بوقلمون را با يك پياز بپزيد و بگذاريد خنك شود. براي تهيه حليم از هر نوع گوشتي مي تونيد استفاده كنيد، فقط مهم اينه كه از
جايي باشه كه ريش ريش بشه.
گندم را از شب قبل خيس كنيد.
حدود 1.5 ليتر آب به آن اضافه كرده (مي تونيد آب گوشت را بيفزاييد) و بگذاريد با حرارت ملايم بجوشد تا لعاب آن در بيايد و دانه هاي
گندم باز شوند(بسته به نوع گندم 3-5 ساعت طول مي كشه)، و اگر لازم بود بازهم آب بيفزاييد. در اين مرحله كره را اضافه كنيد تا سر نرود.
غلظت آن كه به حد دلخواه رسيد آن را از صافي رد كنيد و تفاله گندم را دور بريزيد.
گوشت را ريش كنيد و به حليم بيفزاييد و بگذاريد حدود 5 دقيقه بجوشد و در اين مدت هم بزنيد تا مزه هايشان به هم برود.
نمك را در حدي بيفزاييد كه فقط بي مزگي گندم و گوشت برطرف شود. حليم نبايد شور باشد تا اگر كسي خواست بتواند با شكر بخورد.
پس از اينكه آماده شد كره يا روغن را داغ كرده و روي حليم ميريزيم.(در صورت تمايل)
سپس با دارچين و پدرنارگيل و كنجد تزئين كرده و نوش جان كنيد.
طرز تهيه دوم:
1-گندم خيس خورده را در غذا ساز بريزيد تا كاملا له شود، سپس آب يا آب گوشت را بيفزاييد و بگذاريد بجوشد. در اين صورت
لعاب گندم خيلي سريعتر در مي آيد. (1-2 ساعت)
2-در اين روش نيازي به صاف كردن گندم نيست و بقيه مراحل مانند روش قبل مي باشد.
3-اگر بخواهيد حليم صاف و يكدست تر شود بعد از اينكه لعاب گندم كاملا در آمد مي توانيد دوباره آن را در غذا ساز بريزيد
( مي توانيد از گوشتكوب برقي استفاده كنيد)
گوشت................. 200 گرم
كره يا روغن حيواني ..............................50 گرم
نمك.............................. كمي
پودر دارچين ،پودر نارگيل و كنجد................ براي تزئين
طرز تهيه اول:
گوشت يا مرغ يا بوقلمون را با يك پياز بپزيد و بگذاريد خنك شود. براي تهيه حليم از هر نوع گوشتي مي تونيد استفاده كنيد، فقط مهم اينه كه از
جايي باشه كه ريش ريش بشه.
گندم را از شب قبل خيس كنيد.
حدود 1.5 ليتر آب به آن اضافه كرده (مي تونيد آب گوشت را بيفزاييد) و بگذاريد با حرارت ملايم بجوشد تا لعاب آن در بيايد و دانه هاي
گندم باز شوند(بسته به نوع گندم 3-5 ساعت طول مي كشه)، و اگر لازم بود بازهم آب بيفزاييد. در اين مرحله كره را اضافه كنيد تا سر نرود.
غلظت آن كه به حد دلخواه رسيد آن را از صافي رد كنيد و تفاله گندم را دور بريزيد.
گوشت را ريش كنيد و به حليم بيفزاييد و بگذاريد حدود 5 دقيقه بجوشد و در اين مدت هم بزنيد تا مزه هايشان به هم برود.
نمك را در حدي بيفزاييد كه فقط بي مزگي گندم و گوشت برطرف شود. حليم نبايد شور باشد تا اگر كسي خواست بتواند با شكر بخورد.
پس از اينكه آماده شد كره يا روغن را داغ كرده و روي حليم ميريزيم.(در صورت تمايل)
سپس با دارچين و پدرنارگيل و كنجد تزئين كرده و نوش جان كنيد.
طرز تهيه دوم:
1-گندم خيس خورده را در غذا ساز بريزيد تا كاملا له شود، سپس آب يا آب گوشت را بيفزاييد و بگذاريد بجوشد. در اين صورت
لعاب گندم خيلي سريعتر در مي آيد. (1-2 ساعت)
2-در اين روش نيازي به صاف كردن گندم نيست و بقيه مراحل مانند روش قبل مي باشد.
3-اگر بخواهيد حليم صاف و يكدست تر شود بعد از اينكه لعاب گندم كاملا در آمد مي توانيد دوباره آن را در غذا ساز بريزيد
( مي توانيد از گوشتكوب برقي استفاده كنيد)
- ۷۲ بازديد
- ۰ نظر