
موادلازم:
گوشت گوساله | 500 گرم |
لوبيا سبز (دلخواه) | 100 گرم |
كرفس (دلخواه) | 100 گرم |
قارچ (دلخواه) | 100 گرم |
گوجه فرنگي (دلخواه) | 100 گرم |
پياز | 3 عدد |
هويج تازه (دلخواه) | 3 عدد |
روغن مايع | به ميزان لازم |
فلفل | به ميزان لازم |
نمك | به ميزان لازم |
نان باگت به ميزان لازم
2-آب دو عددد از پياز ها را مي گيريم و گوشت را داخل آب پياز و روغن مايع و كمي فلفل مي خوابانيم حدود دو ساعت .( توجه داشته باشيد كه نمك گوشت قرمز بايد در اواخر طبخ اضافه بشه چون باعث سفت شدن گوشت ميشه ) 3-بعد پياز سوم را خلال نازك ميكنيم و در مقدار خيلي كمي روغن تفت مي دهيم تا نرم و شفاف شود ( سرخ شدن لازم نيست ) 4-بعد
حرارت را بالا مي بريم و گوشت را 3 دقيقه با حرارت بالا تفت مي دهيم ( دقت
كنيد كه اگه حرارت بالا نباشه گوشت آب ميندازه و جمع ميشه ) بعد از
ماهيتابه خارج مي كنيم و با پياز تفت داده شده و ساير مخلفات لاي نان باگت
مي ريزيم . دوستان
تمام موادي كه به صورت دلخواه ذكر شد را در آخر كار استفاده مي كنيم كه 5
دقيقه تفت داده شود و به عنوان طعم دهنده هستند كه بسيار موثر مي باشند ولي
در دستور اصلي جايي ندارند |
- ۱۳۲ بازديد
- ۰ نظر