جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۱۹

مواد لازم (براي ۵ نفر) :
سينه مرغ ۴۰۰ گرم
برنج نيم كيلو
زعفران ۱ قاشق چايخوري
تخم مرغ ۶ عدد
بادمجان ۳۰۰ گرم
روغن ۱۵۰ گرم
ماست ۲۵۰ گرم
پياز ۱ عدد
نمك و فلفل به ميزان دلخواه
گردو به ميزان دلخواه
زرشك به ميزان دلخواه
طرز تهيه :
ابتدا سينه مرغ را با كمي روغن تفت داده و بعد آن را با مواد دلخواه مثل پياز، برگ بو، سير و... آبپز ميكنيم.
بادمجانها را حلقه حلقه كرده و در روغن سرخ ميكنيم.
در ظرفي مناسب تخم مرغها و ماست را با زعفران آبكرده خوب ميزنيم و برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبكشي ميرسانيم و آبكش ميكنيم.
برنج را داخل تخم مرغ ميريزيم و كاملا زيرورو ميكنيم تا يكدست شود.
در ظرفي نچسب يك لايه برنج ميريزيم و با كفگير فشار داده و صاف ميكنيم و يك لايه از مرغ تكه شده يا ريش شده را قرار ميدهيم و مقداري زرشك و مغز گردو ميريزيم و دوباره برنج ريخته و اين بار بادمجانها را اضافه ميكنيم.
به همين ترتيب ادامه ميدهيم و در انتها مواد را با كفگير بخوبي فشرده كرده و درون فر با دماي ۱۸۰درجه طبخ ميكنيم.
نكات :
1 - اگر دوست داريد غذا را روي گاز بپزيد حتما از فويل استفاده كنيد و غذا را پشت و رو كنيد تا كاملا بپزد.
2 - بهتر است بين لايهها كمي هم پنير پيتزا بزنيد تا انسجام موادتان بيشتر شود.
3 - يادتان باشد بين لايههايي كه بادمجان دارد كشمش و گردو نريزيد.
- ۱۴۱ بازديد
- ۰ نظر