جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۱۹

آرد 2 پيمانه
مايه خمير 2 ق چ
نمك 1/2 ق چ
شكر 1/2 ق چ
شير ولرم حدود 1 ليوان
تخم مرغ 1 عدد
روغن مايع 2 ق غ
مواد لازم براي مواد مياني :
اسفناج پخته شده 1 ليوان
ذرت پخته شده به ميزان دلخواه
پياز 1 عدد
گوشت چرخ كرده 200 گرم
ادويه و نمك
پنير پيتزا به ميزان دلخواه
طرز تهيه خمير:
ابتدا مايه خمير را به همراه شكر در نصف ليوان شير ولرم حل كرده 20 دقيقه استراحت مي دهيم تا حجم آن زياد شود. در ظرفي جدا آرد و نمك و مخلوط كرده تخم مرغ زده شده و روغن و مايه خمير آماده و اضافه كرده كم كم بقيه شير و اضافه مي كنيم تا خمير لطيفي به دست آيد حدود دقيقه خمير و ورز داده روي آن را پوشانده ساعت استراحت مي دهيم تا حجم آن دو برابر بشه . در اين حين مواد مياني و آماده مي كنيم . همه مواد گفته شده را با هم تفت داده و پنير و به آن اضافه مي كنيم . قالب پاي را چرب كرده خمير و به دو قسمت تقسيم كرده يه قسمت را باز كرده و كف قالب و ديواره ها پهن ميكنيم و چند سوراخ در خمير ايجاد كرده و در فر 180 درجه به مدت 10 دقيقه مي پزيم .سپس مواد مياني را داخل خمير نيم پخته مي ريزيم و خمير دوم را باز كرده روي مواد مي اندازيم و لبه هاي خمير را مي فشاريم تا باز نشود . روي خمير زرده تخم مرغ ماليده و تخم خرفه مي پاشيم و دوباره براي 30 دقيقه در فر 180 قرار مي دهيم تا روي خمير طلايي گردد
منبع:آشپزي مهناز
- ۱۵۱ بازديد
- ۰ نظر