موساكاي اهلي شده

جزوات,دانلود,ارشد,جزوه,كارشناسي,هاي,سوالات,نور,رايگان,دكتري,براي,پيام,كنكور,كتاب,دانشگاه,جزوات دانلود,جزوات ارشد,ارشد جزوه,ارشد جزوه كارشناسي,ارشد جزوه هاي,ارشد سوالات كارشناسي, جزوه كارشناسي,دانلود رايگان,مطالب آموزشي,آموزش,دانلود كنكور,كنكور,تضميني,دانلود پروژه,دانلود كارآموزي,دانلود رايگان فايل,دانلود آموزش,دانلود تحقيق,دانلود كتاب,تحقيق دانشگاهي,تحقيق مدرسه,عنوان تحقيق,فروش تحقيق,دانلود مقاله,سرمقاله,عنوان مقاله,مقاله تحقيق,مقاله دانشگاهي ,كامپيوتر,حقوق,جغرافيا,طرح توجيهي,دانلود طرح دانشگاهي,دانلود پروپازال,پاسخنامه,دانلود سوالات استخدامي,كشور,ايران,دانشگاه,صنعت,توسعه,تحقيق,جزوه ,دالنود, پروژهاقتصاد, بهترين سايت مقاله, تحقيق آماده, تحقيق حسابداري تحقيق, رايگان, تحقيق رشته حسابداري, ,جزوه دانلود رايگان ,دانلود رمان جديد ,دانلود كتاب, دانلود ,كتاب الكترونيكي دانلود, كتاب اموزشي دانلود ,كتاب جديد دانلود كتاب هاي الكترونيكي دانلود, كتاب پي دي اف, رايگان ,زندگي نامه, زندگي نامه افراد مشهور ,زندگي نامه ايرانيان, زندگي نامه دانشمندان ,زندگي نامه شخصيت هاي ايراني سايت مقاله,, مديريت, مرجع مقاله ,مقالات ,مقالات انگليسي, مقالات انگليسي همراه با ترجمه, ,مقالات دانشگاهي ,مقالات رايگان مقالات علمي,, مقاله ,مقاله,doc, مقاله آماده ,مقاله حسابداري پروژه, پروژه حسابداري, پروژه هاي رايگان ,پروژه هاي رشته كامپيوتر , دانشجويي,• proje ,project, projects, proje daneshjoie, projeha, ,projekar projes , اسكريپت ,برنامه ,برنامه نويسي دانلود ,دانلود برنامه دانلود رايگان ,دانلود سورس, دانلود سورس برنامه ,دانلود سورس پروژه ,دانلود مقاله دانلود, نرم افزار دانلود پايان نامه, دانلود پروژه دانلود پروژه دانشجويي, دانلود پروژه هاي برنامه نويسي, ,دانلود پروژه كارآفريني, دانلود كتاب زبان سي پلاس پلاس سورس سورس پروژه ويژوال بيسيك پروژه, پروژه دانشجويي پروژه دانشجويي, پروژه دانشجويي رايگان,پروژه رايگان پروژه ها پروژه هاي دانشجويي پروژه كار

یکشنبه ۳۱ فروردین ۰۴

موساكاي اهلي شده

مواد لازم: يك كيلو و نيم بادمجان. يك كيلو گوجه فرنگي‌. يك پياز درشت. چهار‌پنج پر سير. ۲۵۰ گرم پنير مازارلا. يك تا دو قاشق غذاخوري سٔس تند گوجه فرنگي‌. يك قاشق چايخوري زردچوبه. آب، نمك و روغن هم دم دستتون بگذاريد چون حتمن لازم خواهيد داشت.

طرز تهيه: بادمجونها رو پس از پوست گرفتن به قطر تقريبا پنج سانت ببريد در آبكش بريزيد، نمك بپاشيد و بگذاريد يك ساعتي‌ بمونه. يه دوش مختصر بهش بديد، آب زياديش رو بگيريد، با دستمال حوله اي خوب خشك كنيد و بچينيد توي سيني فر كه قبلن با ورقه‌ي آلومينيوم فويل پوشانده ايد. اين سيني مي‌بايست از قبل با ۲ تا ۳ قاشق روغن چرب شده و در فر كه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهايت روشنه به مدت ۱۰ دقيقه گرم شده باشه. بادمجونها رو توي سيني بچينيد، و بگذاريد درون فر با درجه ۳۵۰ به مدت دست كم يك ساعت بپزه يا تنوري بشه در واقع. نيمه راه، در فر رو باز كرده و بادمجونها رو پشت و رو كنيد و اگه لازم ديديد، كمي‌ روغن به سطح سيني اضافه كنيد اما نه زياد! كلّ ايده‌ي تنوري كردن بادمجان اينه كه از “سرخ كردن” اون و در نتيجه از مصرف زياد روغن خود داري كنيم.

تا بادمجان ها در فر‌ در حال تنوري شدنه، مشغول درست كردن پياز داغ بشيد. پياز رو پوست كرده، دو نيمه كنيد و به درازا و باريك بصورت خلال ببريد. در يك قابلمه نسبتا بزرگ يك قاشق روغن گرم كنيد و پياز‌ها رو روي حرارت متوسط درون اون سرخ كنيد جوري كه پياز رنگش برگرده اما لازم نيست زياد ترد و طلايي بشه. يك دقيقه قبل از آماده شدن پياز، چند پر سير رو كه از قبل پوست گرفته و خورد كرده‌ايد + زردچوبه به قابلمه اضافه كنيد و با پياز چرخي بديد و همينكه بوش بلند شد از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد.

 گوجه فرنگي ها رو بايد پوست گرفت و روش پوست كردن گوجه فرنگي‌ همونطور كه شايد بدونيد اينه كه سرش رو با چاقو در آريد. همه رو در يك كاسه بريزيد. آب رو جوش بياريد و روي گوجه فرنگي‌ درون كاسه بريزيد. پس از كمتر يك دقيقه، پوست نازك گوجه فرنگي‌ از گوشتش جدا ميشه و ميتونيد به راحتي‌ با پشت يك چاقوي ميوه خوري يك جا، اون پوست رو جدا كنيد بدون اينكه از گوشت گوجه فرنگي‌ چيزي حروم شده باشه. آب جوش زيادي رو از روي گوجه فرنگي‌ بريزيد. گوجه فرنگي ها رو به چهارقاچ ببريد و كمي‌ نمك بپاشيد.

وقتي‌ كه بادمجان ها ي درون فر آماده شدند، يعني‌ به حد قابل قبولي از طلايي‌ و نرم شدن رسيدند، به قابلمه حاوي پياز-سير داغ منتقلشون كنيد، گوجه فرنگيها رو هم بريزيد روش، و بگذاريد با حرارت ملايم و با در بسته به مدت نيم ساعت يا تا زماني‌ كه بادمجان ها قابل كوبيدن باشه بپزه. لازم نيست كه آب به قابلمه اضافه كنيد، چون بادمجان در فر نرم شده و آب توليد شده از گوجه فرنگي‌ براي پخت بيشتر اون كافيه. اين خوراك وقتي‌ كه آماده ميشه نبايد آبدار باشه و ميزان شلي اون مي‌بايست مثل شله زرد باشه.  پس از نيم ساعت تا ۴۵ دقيقه، در قابلمه رو باز كنيد، با يه گوشكوب محتويات قابلمه رو بكوبيد تا جايي‌ كه تكه هاي درشت زير دندون نياد.

در اين مرحله مي‌بايست سٔس گوجه فرنگي تند انتخابي خودتون رو به خوراك اضافه كنيد و بگذاريد براي ده دقيقه ديگر جا بيفته. من گاهي‌ از سٔس‌هاي مكزيكي كه با بسته بندي “فهيتا” يا “تاكو” مياد استفاده مي‌كنم. گاهي‌ هم سٔس “سيري راشا” بهش ميزنم كه باز خيلي‌ خوب ميشه.

ده دقيقه پس از اضافه كردن سس تند،  خوراك رو در ظرف‌ مخصوص فر‌ كه براي سرو كردن سر ميز هم  مناسبه بريزيد اما تا لبه پر نكنيد.  پنير مازارلا رو كه رنده كرده‌ايد روي سطح ظرف بپاشيد جوري كه كامل روش رو بپوشونه. پنج دقيقه بدون در درون فر‌گرم بگذاريد، آماده خوردنه.


منبع:ماي كالدرون



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد