8 ماده غذايي كه پس از تاريخ انقضا هرگز نبايد مصرف شوند

جزوات,دانلود,ارشد,جزوه,كارشناسي,هاي,سوالات,نور,رايگان,دكتري,براي,پيام,كنكور,كتاب,دانشگاه,جزوات دانلود,جزوات ارشد,ارشد جزوه,ارشد جزوه كارشناسي,ارشد جزوه هاي,ارشد سوالات كارشناسي, جزوه كارشناسي,دانلود رايگان,مطالب آموزشي,آموزش,دانلود كنكور,كنكور,تضميني,دانلود پروژه,دانلود كارآموزي,دانلود رايگان فايل,دانلود آموزش,دانلود تحقيق,دانلود كتاب,تحقيق دانشگاهي,تحقيق مدرسه,عنوان تحقيق,فروش تحقيق,دانلود مقاله,سرمقاله,عنوان مقاله,مقاله تحقيق,مقاله دانشگاهي ,كامپيوتر,حقوق,جغرافيا,طرح توجيهي,دانلود طرح دانشگاهي,دانلود پروپازال,پاسخنامه,دانلود سوالات استخدامي,كشور,ايران,دانشگاه,صنعت,توسعه,تحقيق,جزوه ,دالنود, پروژهاقتصاد, بهترين سايت مقاله, تحقيق آماده, تحقيق حسابداري تحقيق, رايگان, تحقيق رشته حسابداري, ,جزوه دانلود رايگان ,دانلود رمان جديد ,دانلود كتاب, دانلود ,كتاب الكترونيكي دانلود, كتاب اموزشي دانلود ,كتاب جديد دانلود كتاب هاي الكترونيكي دانلود, كتاب پي دي اف, رايگان ,زندگي نامه, زندگي نامه افراد مشهور ,زندگي نامه ايرانيان, زندگي نامه دانشمندان ,زندگي نامه شخصيت هاي ايراني سايت مقاله,, مديريت, مرجع مقاله ,مقالات ,مقالات انگليسي, مقالات انگليسي همراه با ترجمه, ,مقالات دانشگاهي ,مقالات رايگان مقالات علمي,, مقاله ,مقاله,doc, مقاله آماده ,مقاله حسابداري پروژه, پروژه حسابداري, پروژه هاي رايگان ,پروژه هاي رشته كامپيوتر , دانشجويي,• proje ,project, projects, proje daneshjoie, projeha, ,projekar projes , اسكريپت ,برنامه ,برنامه نويسي دانلود ,دانلود برنامه دانلود رايگان ,دانلود سورس, دانلود سورس برنامه ,دانلود سورس پروژه ,دانلود مقاله دانلود, نرم افزار دانلود پايان نامه, دانلود پروژه دانلود پروژه دانشجويي, دانلود پروژه هاي برنامه نويسي, ,دانلود پروژه كارآفريني, دانلود كتاب زبان سي پلاس پلاس سورس سورس پروژه ويژوال بيسيك پروژه, پروژه دانشجويي پروژه دانشجويي, پروژه دانشجويي رايگان,پروژه رايگان پروژه ها پروژه هاي دانشجويي پروژه كار

یکشنبه ۳۱ فروردین ۰۴

8 ماده غذايي كه پس از تاريخ انقضا هرگز نبايد مصرف شوند

سلامت نيوز: تاريخ انقضا بر روي بسته‌بندي مواد غذايي درج شده و به اين وسيله مصرف كننده از تاريخ توليد و انقضا محصول مطلع مي‌شود. مصرف برخي مواد غذايي بعد از تاريخ انقضا موجب افزايش خطر ابتلا به بيماري‌ها مي‌شود.

به گزارش سلامت نيوز به نقل از ايسنا، محققان استراليايي اظهار كردند: برخي مواد غذايي نبايد حتي يك روز بعد از انقضا مصرف شوند. اين مواد غذايي به شرح ذيل است:

سبزي‌هاي بسته‌بندي و خردشده:
---------------------------------------
اين مواد بعد از تاريخ انقضا مكان مناسبي براي رشد باكتري‌هاي عفونت‌زا هستند.

توت تازه:
---------------
شستن كامل توت بعد از خريد بسيار بااهميت است. توت مكان مناسبي براي انگل‌هاست و موجب اسهال در انسان مي‌شود. اگر تاريخ مصرف آن به پايان رسيده و حالت خرابي دارد حتما از مصرف آن خودداري كنيد.

گوشت بسته‌بندي شده:
--------------------------------------
با به پايان رسيدن تاريخ مصرف گوشت باكتري ليستريا در آن رشد كرده هر چند اين ماده غذايي در يخچال نگهداري شود. اگر رنگ گوشت تغيير كرد يا بوي نامطبوعي داشت هرگز آن را مصرف نكنيد.

تخم مرغ:
-------------------
مصرف تخم مرغ تاريخ گذشته نيز بسيار خطرناك است. باكتري‌ها در پوسته تخم مرغ رشد كرده و موجب عفونت خواهند شد.

گوشت چرخ‌كرده:
----------------------------
مصرف اين ماده غذايي تاريخ گذشته يا حتي پيش از اينكه تاريخ مصرف آن به پايان برسد اگر در مكان مطلوب و طبق اصول بهداشتي نگهداري نشود نيز بسيار خطرناك است.

پنير:
-----------
زمان انقضا پنيرهاي مختلف متفاوت است. بخصوص اگر پنير از شيرغيرپاستوريزه تهيه شده باشد موجب عفونت خواهد شد.

جوانه‌ها:
-------------------
جوانه‌ها براي رشد نياز به محيط گرم و مرطوب دارند. متاسفانه اين محيط براي رشد بسياري از باكتري‌ها مناسب است. به دليل اينكه اين مواد به صورت خام مصرف مي‌شوند بهتر است بعد از پايان رسيدن زمان انقضا مصرف نشوند.

مرغ خام:
---------------------
به دليل خوب پخته نشدن مرغ باكتري‌هاي بسياري در آن رشد مي‌كنند. اگر مدت مصرف آن به پايان برسد قطعا عفونت در بدن نيز حتي با پخته شدن آن افزايش مي‌يابد. مصرف مرغ تاريخ مصرف گذشته ارزش خطر كردن ندارد



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد