جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۱۹
ماندگاري مواد غذايي در خانه داري اهميت زيادي دارد. در اين مطلب به تعدادي از نكات ريز و درشت خانه داري اشاره مي كنيم .

تخم مرغ ها را از سمت نوك تيز آن به پايين قرار دهيد تا براي مدت طولاني تري تازه بمانند.
پس از پخت غذا را خوب هم بزنيد و يا در ظرف هاي كوچك بريزيد. اين امر باعث توقف تكثير ميكروب هاي بيماري زا و مانع مسموميت غذايي خواهد شد.
براي تازه ماندن برنج پخته در يخچال، يك تكه نان روي آن قرار دهيد.
مواد غذايي يخ زده را در كيسه هاي پلاستيكي با در محافظ و در فريزر نگه داريد.
غذاهايي كه احتمال فاسد شدن آن ها زياد است مانند دسر، سالاد و باقي مانده غذاها بهتر است در سردترين قسمت يخچال قرار بگيرند.
گوشت پخته و غذاهاي باقي مانده را خوب بپوشانيد تا خشك نشود.
قراردادن يك تكه سيب در جعبه كيك آن را تازه نگه مي دارد.
نان، پاستا، روغن، غلات و غذاهاي كنسروي را در جاي تاريك و خنك قرار دهيد.

تخم مرغ ها را از سمت نوك تيز آن به پايين قرار دهيد تا براي مدت طولاني تري تازه بمانند.
پس از پخت غذا را خوب هم بزنيد و يا در ظرف هاي كوچك بريزيد. اين امر باعث توقف تكثير ميكروب هاي بيماري زا و مانع مسموميت غذايي خواهد شد.
براي تازه ماندن برنج پخته در يخچال، يك تكه نان روي آن قرار دهيد.
مواد غذايي يخ زده را در كيسه هاي پلاستيكي با در محافظ و در فريزر نگه داريد.
غذاهايي كه احتمال فاسد شدن آن ها زياد است مانند دسر، سالاد و باقي مانده غذاها بهتر است در سردترين قسمت يخچال قرار بگيرند.
گوشت پخته و غذاهاي باقي مانده را خوب بپوشانيد تا خشك نشود.
قراردادن يك تكه سيب در جعبه كيك آن را تازه نگه مي دارد.
نان، پاستا، روغن، غلات و غذاهاي كنسروي را در جاي تاريك و خنك قرار دهيد.
- ۱۴۷ بازديد
- ۰ نظر