كرم كاكايو

جزوات,دانلود,ارشد,جزوه,كارشناسي,هاي,سوالات,نور,رايگان,دكتري,براي,پيام,كنكور,كتاب,دانشگاه,جزوات دانلود,جزوات ارشد,ارشد جزوه,ارشد جزوه كارشناسي,ارشد جزوه هاي,ارشد سوالات كارشناسي, جزوه كارشناسي,دانلود رايگان,مطالب آموزشي,آموزش,دانلود كنكور,كنكور,تضميني,دانلود پروژه,دانلود كارآموزي,دانلود رايگان فايل,دانلود آموزش,دانلود تحقيق,دانلود كتاب,تحقيق دانشگاهي,تحقيق مدرسه,عنوان تحقيق,فروش تحقيق,دانلود مقاله,سرمقاله,عنوان مقاله,مقاله تحقيق,مقاله دانشگاهي ,كامپيوتر,حقوق,جغرافيا,طرح توجيهي,دانلود طرح دانشگاهي,دانلود پروپازال,پاسخنامه,دانلود سوالات استخدامي,كشور,ايران,دانشگاه,صنعت,توسعه,تحقيق,جزوه ,دالنود, پروژهاقتصاد, بهترين سايت مقاله, تحقيق آماده, تحقيق حسابداري تحقيق, رايگان, تحقيق رشته حسابداري, ,جزوه دانلود رايگان ,دانلود رمان جديد ,دانلود كتاب, دانلود ,كتاب الكترونيكي دانلود, كتاب اموزشي دانلود ,كتاب جديد دانلود كتاب هاي الكترونيكي دانلود, كتاب پي دي اف, رايگان ,زندگي نامه, زندگي نامه افراد مشهور ,زندگي نامه ايرانيان, زندگي نامه دانشمندان ,زندگي نامه شخصيت هاي ايراني سايت مقاله,, مديريت, مرجع مقاله ,مقالات ,مقالات انگليسي, مقالات انگليسي همراه با ترجمه, ,مقالات دانشگاهي ,مقالات رايگان مقالات علمي,, مقاله ,مقاله,doc, مقاله آماده ,مقاله حسابداري پروژه, پروژه حسابداري, پروژه هاي رايگان ,پروژه هاي رشته كامپيوتر , دانشجويي,• proje ,project, projects, proje daneshjoie, projeha, ,projekar projes , اسكريپت ,برنامه ,برنامه نويسي دانلود ,دانلود برنامه دانلود رايگان ,دانلود سورس, دانلود سورس برنامه ,دانلود سورس پروژه ,دانلود مقاله دانلود, نرم افزار دانلود پايان نامه, دانلود پروژه دانلود پروژه دانشجويي, دانلود پروژه هاي برنامه نويسي, ,دانلود پروژه كارآفريني, دانلود كتاب زبان سي پلاس پلاس سورس سورس پروژه ويژوال بيسيك پروژه, پروژه دانشجويي پروژه دانشجويي, پروژه دانشجويي رايگان,پروژه رايگان پروژه ها پروژه هاي دانشجويي پروژه كار

یکشنبه ۳۱ فروردین ۰۴

كرم كاكايو

عكس: ‏يكي از دسرهاي خيلي خوشمزه و راحت ...
 
( كرم كاكائو )

مواد لازم

شير : ۳ ليوان
شكر : ۱/۲ پيمانه
پودر ژلاتين : ۲ قاشق غذاخوري
پودر كاكائو : ۲ قاشق غذاخوري
خامه فرم گرفته : ۱ پيمانه
گلاب : ۱ قاشق چاي خوري
آب سرد : ۱/۳ پيمانه

( طرز تهيه )

شير و پودر كاكائو را در ظرفي مخلوط كرده خوب هم مي زنيم
سپس روي حرارت ملايم مي گذاريم تا چند جوش بزند
پودر ژلاتين را با آب مخلوط مي كنيم و به روش بن ماري روي بخار آب مي گذاريم
تا شفاف شود بعد از اينكه شير چند جوش زد شكر و گلاب را هم اضافه مي كنيم
سپس ژلاتين شفاف شده را مي افزائيم و هم مي زنيم بعد از روي حرارت برداشته ۲ بار از صافي رد مي كنيم تا ناخالصي ها گرفته شود و مايع صافي داشته باشيم مايع را كنار مي گذاريم
تا حسابي خنك شود

( طرز تهيه خامه فرم گرفته )

يك بسته ۲۰۰ ميلي ليتري خامه ۴۰٪ + ۱ قاشق چاي خوري وانيل + ۲ قاشق پودر قند را با همزن خوب مي زنيم تا فرم بگيرد بعد از اينكه مايع خوب خنك شد خامه را اضافه مي كنيم و با همزن دستي هم مي زنيم تا مخلوط شود در آخر يك بار ديگر از صافي رد مي كنيم براي اينكه دسر به راحتي از قالب خارج شود قالب را با روغن خيلي كم چرب كرده و مايع را درون قالب ريخته به مدت ۶ ساعت يا ۱ روز در يخچال مي گذاريم تا خوب ببندد
بعد از اينكه دسر آماده شد دور دسر را با چاقو به آرومي از قالب جدا مي كنيم و در ظرف سرو بر مي گردانيم .

( نكات )

- مقدار شكر به ذائقه شما بستگي دارد مي توانيد مقدار آن را كم يا زياد كنيد فقط مواظب باشيد
خيلي نريزيد چون خامه هم شيرين است حتما شيريني آن را تست كنيد .
- اگر مخلوط شير و كاكائوي شما مزه اي متعادل داشته باشد در آخر طعم دسر شما خوب مي شود
چون دسر بايد شيرين باشد .
- ۲ قاشق غذاخوري پودر ژلاتين برابراست با ۶ ورق ژلاتين .
- اگر مثل من از قالب سيليكون استفاده مي كنيد هنگام ريختن مايع در قالب حتما قالب را درون
سيني بگذاريد و با سيني درون يخچال بگذاريد چون جابه جايي مايع خيلي سخت است .
با تشكر از دلبر صيرفي عزيز
نوووووش جان / آزاده‏
( كرم كاكائو )

مواد لازم

شير : ۳ ليوان
شكر : ۱/۲ پيمانه
پودر ژلاتين : ۲ قاشق غذاخوري
پودر كاكائو : ۲ قاشق غذاخوري
خامه فرم گرفته : ۱ پيمانه
گلاب : ۱ قاشق چاي خوري
آب سرد : ۱/۳ پيمانه

( طرز تهيه )

شير و پودر كاكائو را در ظرفي مخلوط كرده خوب هم مي زنيم
سپس روي حرارت ملايم مي گذاريم تا چند جوش بزند
پودر ژلاتين را با آب مخلوط مي كنيم و به روش بن ماري روي بخار آب مي گذاريم
تا شفاف شود بعد از اينكه شير چند جوش زد شكر و گلاب را هم اضافه مي كنيم
سپس ژلاتين شفاف شده را مي افزائيم و هم مي زنيم بعد از روي حرارت برداشته ۲ بار از صافي رد مي كنيم تا ناخالصي ها گرفته شود و مايع صافي داشته باشيم مايع را كنار مي گذاريم
تا حسابي خنك شود

( طرز تهيه خامه فرم گرفته )

يك بسته ۲۰۰ ميلي ليتري خامه ۴۰٪ + ۱ قاشق چاي خوري وانيل + ۲ قاشق پودر قند را با همزن خوب مي زنيم تا فرم بگيرد بعد از اينكه مايع خوب خنك شد خامه را اضافه مي كنيم و با همزن دستي هم مي زنيم تا مخلوط شود در آخر يك بار ديگر از صافي رد مي كنيم براي اينكه دسر به راحتي از قالب خارج شود قالب را با روغن خيلي كم چرب كرده و مايع را درون قالب ريخته به مدت ۶ ساعت يا ۱ روز در يخچال مي گذاريم تا خوب ببندد
بعد از اينكه دسر آماده شد دور دسر را با چاقو به آرومي از قالب جدا مي كنيم و در ظرف سرو بر مي گردانيم .

( نكات )

- مقدار شكر به ذائقه شما بستگي دارد مي توانيد مقدار آن را كم يا زياد كنيد فقط مواظب باشيد
خيلي نريزيد چون خامه هم شيرين است حتما شيريني آن را تست كنيد .
- اگر مخلوط شير و كاكائوي شما مزه اي متعادل داشته باشد در آخر طعم دسر شما خوب مي شود
چون دسر بايد شيرين باشد .
- ۲ قاشق غذاخوري پودر ژلاتين برابراست با ۶ ورق ژلاتين .
- اگر مثل من از قالب سيليكون استفاده مي كنيد هنگام ريختن مايع در قالب حتما قالب را درون
سيني بگذاريد و با سيني درون يخچال بگذاريد چون جابه جايي مايع خيلي سخت است .
 
منبع: آشپزخانه مجازي


تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد