جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۱۹

( كرم كاكائو )
مواد لازم
شير : ۳ ليوان
شكر : ۱/۲ پيمانه
پودر ژلاتين : ۲ قاشق غذاخوري
پودر كاكائو : ۲ قاشق غذاخوري
خامه فرم گرفته : ۱ پيمانه
گلاب : ۱ قاشق چاي خوري
آب سرد : ۱/۳ پيمانه
( طرز تهيه )
شير و پودر كاكائو را در ظرفي مخلوط كرده خوب هم مي زنيم
سپس روي حرارت ملايم مي گذاريم تا چند جوش بزند
پودر ژلاتين را با آب مخلوط مي كنيم و به روش بن ماري روي بخار آب مي گذاريم
تا شفاف شود بعد از اينكه شير چند جوش زد شكر و گلاب را هم اضافه مي كنيم
سپس ژلاتين شفاف شده را مي افزائيم و هم مي زنيم بعد از روي حرارت برداشته ۲ بار از صافي رد مي كنيم تا ناخالصي ها گرفته شود و مايع صافي داشته باشيم مايع را كنار مي گذاريم
تا حسابي خنك شود
( طرز تهيه خامه فرم گرفته )
يك بسته ۲۰۰ ميلي ليتري خامه ۴۰٪ + ۱ قاشق چاي خوري وانيل + ۲ قاشق پودر قند را با همزن خوب مي زنيم تا فرم بگيرد بعد از اينكه مايع خوب خنك شد خامه را اضافه مي كنيم و با همزن دستي هم مي زنيم تا مخلوط شود در آخر يك بار ديگر از صافي رد مي كنيم براي اينكه دسر به راحتي از قالب خارج شود قالب را با روغن خيلي كم چرب كرده و مايع را درون قالب ريخته به مدت ۶ ساعت يا ۱ روز در يخچال مي گذاريم تا خوب ببندد
بعد از اينكه دسر آماده شد دور دسر را با چاقو به آرومي از قالب جدا مي كنيم و در ظرف سرو بر مي گردانيم .
( نكات )
- مقدار شكر به ذائقه شما بستگي دارد مي توانيد مقدار آن را كم يا زياد كنيد فقط مواظب باشيد
خيلي نريزيد چون خامه هم شيرين است حتما شيريني آن را تست كنيد .
- اگر مخلوط شير و كاكائوي شما مزه اي متعادل داشته باشد در آخر طعم دسر شما خوب مي شود
چون دسر بايد شيرين باشد .
- ۲ قاشق غذاخوري پودر ژلاتين برابراست با ۶ ورق ژلاتين .
- اگر مثل من از قالب سيليكون استفاده مي كنيد هنگام ريختن مايع در قالب حتما قالب را درون
سيني بگذاريد و با سيني درون يخچال بگذاريد چون جابه جايي مايع خيلي سخت است .
منبع: آشپزخانه مجازي
- ۱۴۹ بازديد
- ۰ نظر