بهترين روش سيب زميني سرخ كردن

جزوات,دانلود,ارشد,جزوه,كارشناسي,هاي,سوالات,نور,رايگان,دكتري,براي,پيام,كنكور,كتاب,دانشگاه,جزوات دانلود,جزوات ارشد,ارشد جزوه,ارشد جزوه كارشناسي,ارشد جزوه هاي,ارشد سوالات كارشناسي, جزوه كارشناسي,دانلود رايگان,مطالب آموزشي,آموزش,دانلود كنكور,كنكور,تضميني,دانلود پروژه,دانلود كارآموزي,دانلود رايگان فايل,دانلود آموزش,دانلود تحقيق,دانلود كتاب,تحقيق دانشگاهي,تحقيق مدرسه,عنوان تحقيق,فروش تحقيق,دانلود مقاله,سرمقاله,عنوان مقاله,مقاله تحقيق,مقاله دانشگاهي ,كامپيوتر,حقوق,جغرافيا,طرح توجيهي,دانلود طرح دانشگاهي,دانلود پروپازال,پاسخنامه,دانلود سوالات استخدامي,كشور,ايران,دانشگاه,صنعت,توسعه,تحقيق,جزوه ,دالنود, پروژهاقتصاد, بهترين سايت مقاله, تحقيق آماده, تحقيق حسابداري تحقيق, رايگان, تحقيق رشته حسابداري, ,جزوه دانلود رايگان ,دانلود رمان جديد ,دانلود كتاب, دانلود ,كتاب الكترونيكي دانلود, كتاب اموزشي دانلود ,كتاب جديد دانلود كتاب هاي الكترونيكي دانلود, كتاب پي دي اف, رايگان ,زندگي نامه, زندگي نامه افراد مشهور ,زندگي نامه ايرانيان, زندگي نامه دانشمندان ,زندگي نامه شخصيت هاي ايراني سايت مقاله,, مديريت, مرجع مقاله ,مقالات ,مقالات انگليسي, مقالات انگليسي همراه با ترجمه, ,مقالات دانشگاهي ,مقالات رايگان مقالات علمي,, مقاله ,مقاله,doc, مقاله آماده ,مقاله حسابداري پروژه, پروژه حسابداري, پروژه هاي رايگان ,پروژه هاي رشته كامپيوتر , دانشجويي,• proje ,project, projects, proje daneshjoie, projeha, ,projekar projes , اسكريپت ,برنامه ,برنامه نويسي دانلود ,دانلود برنامه دانلود رايگان ,دانلود سورس, دانلود سورس برنامه ,دانلود سورس پروژه ,دانلود مقاله دانلود, نرم افزار دانلود پايان نامه, دانلود پروژه دانلود پروژه دانشجويي, دانلود پروژه هاي برنامه نويسي, ,دانلود پروژه كارآفريني, دانلود كتاب زبان سي پلاس پلاس سورس سورس پروژه ويژوال بيسيك پروژه, پروژه دانشجويي پروژه دانشجويي, پروژه دانشجويي رايگان,پروژه رايگان پروژه ها پروژه هاي دانشجويي پروژه كار

یکشنبه ۳۱ فروردین ۰۴

بهترين روش سيب زميني سرخ كردن

عكس: ‏بهترين روش سيب زميني سرخ كردن
www.chashnik.com

بهتر است  اول سيب زميني‌ها رو درشت خرد كنيم. سپس به مدت يكي دو ساعت درون آب يخ قرار بدهيم. اين كار باعث مي شود ماده زائد درون سيب زميني از بين برود. برخي از بيماران كه نبايد سيب زميني بخورند ( مثل بيماران دياليزي كه سموم بدن را  به سختي دفع مي‌كنند) دكتر توصيه مي‌كند اگر مايل به خوردن سيب زميني هستند، اول دقايقي آن را درون آب بگذارند كه سموم سيب زميني دفع شود.
نكته مهم اينكه برخي عادت دارند شب تا صبح سيب زميني را درون آب بگذارند. به نظر من اين كار را نكنيد چون ديگر چيزي از مواد غذايي آن باقي نمي ماند! 
بعد از يكي دو ساعت، در قابلمه‌اي آب را جوش بياوريد و زماني كه آب جوش آمد، سيب زميني‌‌ها را در آن بريزيد. انگار كه مي‌خواهيد آنها را مثل برنج آبكش كنيد. نكته مهم اينكه بيشتر از ۵ دقيقه سيب زميني ها  درون آب جوش نباشند چون له مي شوند.
بعد از ۵ دقيقه سيب زميني‌ها را آبكش مي‌كنيم و روي آن آب سرد مي‌ريزيم و  مي گذاريم آب سيب‌زميني برود. در اين فاصله روغن را داغ مي‌كنيم. بهتراست  براي سرخ كردن موادي از اين دست كه بايد در روغن فراوان سرخ بشوند، از شير جوش كوچك استفاده كنيد. مقدار روغني را كه قراراست در ماهيتابه بريزم، در اين شير جوش مي ريزم تا ارتفاع روغن بالا بياد.
روغن كه حسابي داغ شد، سيب زميني‌ها را خيلي با حوصله در روغن مي‌چينيم. نبايد روي هم باشند وگرنه خوب سرخ نمي‌شوند. 
مي‌توانيد اين سيب زميني‌ها را در كنار سوسيس سرخ كرده، ميل كنيد.

نكته مهم :
نكته مهم اين است كه سيب زميني را قبل از سرخ كردن، قدري بپزيم. اين امر باعث  ترد شدن سيب زميني سرخ كرده، مي‌شود. اگر سيب زميني ها را به صورت خلالي درون آب جوش بريزيم، ۵ دقيقه كافي است.‏
بهتر است اول سيب زميني‌ها رو درشت خرد كنيم. سپس به مدت يكي دو ساعت درون آب يخ قرار بدهيم. اين كار باعث مي شود ماده زائد درون سيب زميني از بين برود. برخي از بيماران كه نبايد سيب زميني بخورند ( مثل بيماران دياليزي كه سموم بدن را به سختي دفع مي‌كنند) دكتر توصيه مي‌كند اگر مايل به خوردن سيب زميني هستند، اول دقايقي آن را درون آب بگذارند كه سموم سيب زميني دفع شود.
نكته مهم اينكه برخي عادت دارند شب تا صبح سيب زميني را درون آب بگذارند. به نظر من اين كار را نكنيد چون ديگر چيزي از مواد غذايي آن باقي نمي ماند!
بعد از يكي دو ساعت، در قابلمه‌اي آب را جوش بياوريد و زماني كه آب جوش آمد، سيب زميني‌‌ها را در آن بريزيد. انگار كه مي‌خواهيد آنها را مثل برنج آبكش كنيد. نكته مهم اينكه بيشتر از ۵ دقيقه سيب زميني ها درون آب جوش نباشند چون له مي شوند.
بعد از ۵ دقيقه سيب زميني‌ها را آبكش مي‌كنيم و روي آن آب سرد مي‌ريزيم و مي گذاريم آب سيب‌زميني برود. در اين فاصله روغن را داغ مي‌كنيم. بهتراست براي سرخ كردن موادي از اين دست كه بايد در روغن فراوان سرخ بشوند، از شير جوش كوچك استفاده كنيد. مقدار روغني را كه قراراست در ماهيتابه بريزم، در اين شير جوش مي ريزم تا ارتفاع روغن بالا بياد.
روغن كه حسابي داغ شد، سيب زميني‌ها را خيلي با حوصله در روغن مي‌چينيم. نبايد روي هم باشند وگرنه خوب سرخ نمي‌شوند.


نكته مهم :
نكته مهم اين است كه سيب زميني را قبل از سرخ كردن، قدري بپزيم. اين امر باعث ترد شدن سيب زميني سرخ كرده، مي‌شود. اگر سيب زميني ها را به صورت خلالي درون آب جوش بريزيم، ۵ دقيقه كافي است.


تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد