جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۰

بهتر است اول سيب زمينيها رو درشت خرد كنيم. سپس به مدت يكي دو ساعت درون آب يخ قرار بدهيم. اين كار باعث مي شود ماده زائد درون سيب زميني از بين برود. برخي از بيماران كه نبايد سيب زميني بخورند ( مثل بيماران دياليزي كه سموم بدن را به سختي دفع ميكنند) دكتر توصيه ميكند اگر مايل به خوردن سيب زميني هستند، اول دقايقي آن را درون آب بگذارند كه سموم سيب زميني دفع شود.
نكته مهم اينكه برخي عادت دارند شب تا صبح سيب زميني را درون آب بگذارند. به نظر من اين كار را نكنيد چون ديگر چيزي از مواد غذايي آن باقي نمي ماند!
بعد از يكي دو ساعت، در قابلمهاي آب را جوش بياوريد و زماني كه آب جوش آمد، سيب زمينيها را در آن بريزيد. انگار كه ميخواهيد آنها را مثل برنج آبكش كنيد. نكته مهم اينكه بيشتر از ۵ دقيقه سيب زميني ها درون آب جوش نباشند چون له مي شوند.
بعد از ۵ دقيقه سيب زمينيها را آبكش ميكنيم و روي آن آب سرد ميريزيم و مي گذاريم آب سيبزميني برود. در اين فاصله روغن را داغ ميكنيم. بهتراست براي سرخ كردن موادي از اين دست كه بايد در روغن فراوان سرخ بشوند، از شير جوش كوچك استفاده كنيد. مقدار روغني را كه قراراست در ماهيتابه بريزم، در اين شير جوش مي ريزم تا ارتفاع روغن بالا بياد.
روغن كه حسابي داغ شد، سيب زمينيها را خيلي با حوصله در روغن ميچينيم. نبايد روي هم باشند وگرنه خوب سرخ نميشوند.
نكته مهم :
نكته مهم اين است كه سيب زميني را قبل از سرخ كردن، قدري بپزيم. اين امر باعث ترد شدن سيب زميني سرخ كرده، ميشود. اگر سيب زميني ها را به صورت خلالي درون آب جوش بريزيم، ۵ دقيقه كافي است.
- ۷۱ بازديد
- ۰ نظر