جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۰

براي انجام اين تحقيق در حدود ۷۵۰۰۰ زن چيني ميانسال و سالمند انتخاب شدند. در ابتداي مطالعه مصرف چاي، نوع چاي مصرفي و ميزان آن در اين گروه مورد بررسي قرار گرفت. نتايج نشان داد كه مصرف منظم و مداوم چاي سبز (حداقل ۳ بار در هفته، به مدت بيش از ۶ ماه) با ۱۷ درصد كاهش خطر ابتلا به سرطان هاي گوارشي همراه است. با مصرف مقادير بالاتر چاي سبز، درصد كاهش خطر اين نوع سرطان ها باز هم بيشتر بود. به خصوص در كساني كه ۲ تا ۳ فنجان چاي سبز در روز (حداقل ۱۵۰ گرم چاي در ماه) مي نوشيدند، خطر سرطان هاي گوارشي ۲۱ درصد كمتر گزارش شد و در زناني كه به مدت ۲۰ سال به طور مداوم از چاي سبز استفاده كرده بودند، خطر اين نوع سرطان ها ۲۷ درصد كمتر از سايرين بود.
چاي سبز حاوي تركيبات شيميايي طبيعي موسوم به پلي فنل ها از جمله كاتچين مي باشد. كاتچين ها خاصيت آنتي اكسيداني داشته و با مهار آسيب DNA و توقف رشد تومور، از سرطان پيشگيري مي كنند.
- ۲۲۵ بازديد
- ۰ نظر