جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۰

مواد لازم:
سيبزميني ريز 12 عدد
گلكلم كوچك 1 بوته
آب 2 ق غ
پياز كوچك خرد شده 1 عدد
ساقه كرفس 2 عدد
خامه ترش 3/1 پيمانه
روغن زيتون موليناري 2 ق غ
آب ليموترش 2 ق غ
جعفري تازه 4/1 پيمانه
ژامبون 2 ورق
نان تست برشته 4 عدد
نمك دريايي و نمك معمولي به ميزان لازم
فلفل سياه به ميزان لازم
طرز تهيه:
1 سيبزمينيها را روي دستمال حولهاي داخل مايكروفر بچينيد. آنها را با قدرت 100 درصد به مدت 5 دقيقه بپزيد. سپس آنها را برگردانيد و دوباره 3 دقيقه ديگر بپزيد.
2 گلكلم را به گلچههاي كوچك تقسيم كنيد. آنها را داخل آب بگذاريد و در مايكروفر قرار دهيد. آنها را 5 دقيقه حرارت دهيد تا نرم شوند. سپس آبكش كنيد و كنار بگذاريد تا خنك شوند.
3 در يك كاسه بزرگ، سيبزميني، گلكلم، پياز و كرفس را با يكديگر مخلوط كنيد. در كاسه كوچكي، آب ليموترش و روغن زيتون را با هم مخلوط كنيد. آنها را روي مخلوط سيبزميني بريزيد و خوب هم بزنيد آنها را به مدت 1 تا 24 ساعت در يخچال خنك كنيد.
4 پيش از سرو، جعفري، ژامبون، خردههاي نان تست، نمك دريايي، نمك و فلفل سياه را روي سالاد بريزيد.
- ۷۷ بازديد
- ۰ نظر