جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۰

شكر 1 فنجان
آب نصف فنجان
نمك دريايي 1/8 قاشق چايخوري (دانه ريز)
تخمه كدو حلوايي 1 فنجان (خام، پوست كنده)
شكلات 3/4 فنجان (تلخ و شيرين)
نمك دريايي 1 قاشق سوپخوري (دانه درشت)
يك ورقه ي 60 در 30 سانتي متري كاغذ روغني را با چسب روي سطح كاري خود بچسبانيد.
در يك روغن دان متوسط شكر، آب و نمك دريايي ريز را جوش بياوريد و هم بزنيد تا شكل حل شود. مخلوط را 10 تا 12 دقيقه حرارت دهيد تا دماي آن به 238 درجه فارنهايت (114 درجه سانتي گراد) برسد. اگر دانه شكري در ديواره هاي ظرف چسبيده بود آن را با يك قلم موي آغشته به آب داخل مخلوط بفرستيد. مخلوط در اين مرحله بي رنگ خواهد بود.
مخلوط را از روي شعله برداريد و 3/4 فنجان تخمه كدوحلوايي را داخل آن بريزيد سپس با يك قاشق چوبي 3 تا 4 دقيقه هم بزنيد تا شربت شروع به سفت شدن كند. مخلوط خشك و شكننده خواهد شد.
ظرف را دوباره روي حرارت بگذاريد و 4 تا 5 دقيقه حرارت بدهيد تا شكر كاملاً آب شود و به رنگ كاراملي برسد.
مخلوط داغ را روي كاغذ روغني بريزيد و يك ورقه ديگر كاغذ روغني روي آن بيندازيد. مخلوط را بلافاصله بين دو ورقه كاغذ فشار دهيد و با يك وردنه تا حد ممكن پهن كنيد.
رويه لايي كاغذ روغني را جدا كنيد و بلافاصله سوهان عسلي را با يك چاقوي تيز برش بدهيد. يا بگذاريد خنك شود سپس آن را بشكنيد. بگذاريد سوهان كاملاً خنك شود.
شكلات را در يك قابلمه دوجداره يا داخل ماكرو ويو آب كنيد. 1/4 فنجان تخمه كدوحلوايي باقيمانده را خرد كنيد. سوهان خنك شده را در شكلات فرو ببريد سپس بلافاصله تخمه هاي خرد شده را روي آن بپاشيد. كمي نمك دريايي دانه درشت هم اضافه كنيد. بگذاريد كاملاً خنك شود تا شكلات سفت شود
سپس سرو كنيد.
Ranachef
- ۹۰ بازديد
- ۰ نظر