جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۰

اسفناج 1و نيم پيمانه
پنير موزارلا (نازك ورقه شده) 450 گرم
گوجه فرنگي (كوچك - ورقه شده) 3 عدد
گوشت قرمز (فيله نازك ورقه شده - پخته و خرد شده) 8 تكه
ريحان (خرد شده) 2/1 پيمانه
پيازچه (خرد شده) 2 عدد
روغن زيتون موليناري 2/1 پيمانه
سركه بالزاميك 4/1 پيمانه
نمك به مقدار لازم
فلفل سياه به مقدار لازم
طرز تهيه:
1 اسفناج ها را داخل يك ديس يا بشقاب هاي مخصوص سرو بچينيد تا كف بشقاب ها يا ديس بدينوسيله پوشيده شود، سپس پنير و گوجه فرنگي را روي اسفناج بچينيد.
2 گوشت، ريحان و پياز را روي سالاد پراكنده و پخش كنيد.
3 قبل از سرو سالاد، روي آن سركه بالزاميك و روغن زيتون بپاشيد و نمك و فلفل را روي سالاد پراكنده كنيد.
- ۷۲ بازديد
- ۰ نظر