سبزي پلوي ترش

جزوات,دانلود,ارشد,جزوه,كارشناسي,هاي,سوالات,نور,رايگان,دكتري,براي,پيام,كنكور,كتاب,دانشگاه,جزوات دانلود,جزوات ارشد,ارشد جزوه,ارشد جزوه كارشناسي,ارشد جزوه هاي,ارشد سوالات كارشناسي, جزوه كارشناسي,دانلود رايگان,مطالب آموزشي,آموزش,دانلود كنكور,كنكور,تضميني,دانلود پروژه,دانلود كارآموزي,دانلود رايگان فايل,دانلود آموزش,دانلود تحقيق,دانلود كتاب,تحقيق دانشگاهي,تحقيق مدرسه,عنوان تحقيق,فروش تحقيق,دانلود مقاله,سرمقاله,عنوان مقاله,مقاله تحقيق,مقاله دانشگاهي ,كامپيوتر,حقوق,جغرافيا,طرح توجيهي,دانلود طرح دانشگاهي,دانلود پروپازال,پاسخنامه,دانلود سوالات استخدامي,كشور,ايران,دانشگاه,صنعت,توسعه,تحقيق,جزوه ,دالنود, پروژهاقتصاد, بهترين سايت مقاله, تحقيق آماده, تحقيق حسابداري تحقيق, رايگان, تحقيق رشته حسابداري, ,جزوه دانلود رايگان ,دانلود رمان جديد ,دانلود كتاب, دانلود ,كتاب الكترونيكي دانلود, كتاب اموزشي دانلود ,كتاب جديد دانلود كتاب هاي الكترونيكي دانلود, كتاب پي دي اف, رايگان ,زندگي نامه, زندگي نامه افراد مشهور ,زندگي نامه ايرانيان, زندگي نامه دانشمندان ,زندگي نامه شخصيت هاي ايراني سايت مقاله,, مديريت, مرجع مقاله ,مقالات ,مقالات انگليسي, مقالات انگليسي همراه با ترجمه, ,مقالات دانشگاهي ,مقالات رايگان مقالات علمي,, مقاله ,مقاله,doc, مقاله آماده ,مقاله حسابداري پروژه, پروژه حسابداري, پروژه هاي رايگان ,پروژه هاي رشته كامپيوتر , دانشجويي,• proje ,project, projects, proje daneshjoie, projeha, ,projekar projes , اسكريپت ,برنامه ,برنامه نويسي دانلود ,دانلود برنامه دانلود رايگان ,دانلود سورس, دانلود سورس برنامه ,دانلود سورس پروژه ,دانلود مقاله دانلود, نرم افزار دانلود پايان نامه, دانلود پروژه دانلود پروژه دانشجويي, دانلود پروژه هاي برنامه نويسي, ,دانلود پروژه كارآفريني, دانلود كتاب زبان سي پلاس پلاس سورس سورس پروژه ويژوال بيسيك پروژه, پروژه دانشجويي پروژه دانشجويي, پروژه دانشجويي رايگان,پروژه رايگان پروژه ها پروژه هاي دانشجويي پروژه كار

یکشنبه ۳۱ فروردین ۰۴

سبزي پلوي ترش

عكس: ‏سبزي پلوي ترش

مواد لازم
برنج ۳ پيمانه
ماهي قزل آلا درسته ۷۵۰ گرم
سبزي ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگي ۲ عدد
رب گوجه فرنگي ۱ قاشق سوپخوري
گرد غوره ۵ قاشق سوپخوري
پياز خلالي ۱ عدد
سير ۳ تا ۴ حبه
نمك و فلفل و زردچوبه و ادويه و زعفران و روغن به ميزان لازم

طرز تهيه
ماهي رو از قبل بسته به ذائقه خودتون مزه دار كنيد.
پياز رو تفت بديد, كمي كه نرم شد, سير رو اضافه كنيد و با هم تفت بديد. گوجه فرنگي ريز شده رو اضافه كنيد و تفت بديد و وقتي آب گوجه كشيده شد, رب رو هم اضافه كنيد و تفت بديد. نمك و فلفل و زردچوبه و ادويه و كمي از پودر غوره رو اضافه كنيد. زعفران هم بزنيد و حرارت رو خاموش كنيد.
مواد رو توي شكم ماهي بريزيد و ماهي رو تفت بديد.
برنج رو آبكش كنيد و يك سوم از برنج رو با زعفران و بقيه رو با سبزي و بقيه پودر غوره مخلوط كنيد.
كف يك قالب مستطيل نچسب رو چرب كنيد و ماهي رو بذاريد, دور اون رو با برنج  زعفراني بپوشونيد و بقيه برنج رو هم در قالب بريزيد و فشرده كنيد.
چند تكه كره روي برنج بذاريد و روي قالب رو با فويل بپوشونيد.
قالب رو در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه به مدت ۱ ساعت بذاريد تا دم بياد و بعد اونو در ظرف مورد نظر برگردونيد و سرو كنيد.

***نكات
*سبزي شامل تره, جعفري, گشنيز و شويد به ميزان مساوي است!
*به جاي ماهي قزل آلا ميتونيد از هر ماهي ديگه اي هم استفاده كنيد.
*ماهي رو ميتونيد با كمي نمك و فلفل و ادويه ماهي و پودر سير و سركه مزه دار كنيد.
*در صورتي كه پودر غوره در دسترس نداشتيد, ميتونيد از پودر ليمو عماني هم استفاده كنيد.
*اگر خواستيد ماهي رو تفت بديد, در آرد سفيدي كه با نمك و فلفل و زردچوبه و ادويه و پودر سير مزه دار كرديد, بغلطونيد و سرخ كنيد تا پوست ماهي وا نره! فقط حواستون باشه, اون سمت ماهي كه قراره كف قالب قرار بگيره رو كمتر تفت بديد تا موقع پخت در فر, ماهي نسوزه!
*۷۵۰ گرم ماهي, ۲ عدد ماهي متوسط ميشه!
*اين ميزان براي ۴ نفر كافيه!‏
مواد لازم
برنج ۳ پيمانه
ماهي قزل آلا درسته ۷۵۰ گرم
سبزي ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگي ۲ عدد
رب گوجه فرنگي ۱ قاشق سوپخوري
گرد غوره ۵ قاشق سوپخوري
پياز خلالي ۱ عدد
سير ۳ تا ۴ حبه
نمك و فلفل و زردچوبه و ادويه و زعفران و روغن به ميزان لازم

طرز تهيه
ماهي رو از قبل بسته به ذائقه خودتون مزه دار كنيد.
پياز رو تفت بديد, كمي كه نرم شد, سير رو اضافه كنيد و با هم تفت بديد. گوجه فرنگي ريز شده رو اضافه كنيد و تفت بديد و وقتي آب گوجه كشيده شد, رب رو هم اضافه كنيد و تفت بديد. نمك و فلفل و زردچوبه و ادويه و كمي از پودر غوره رو اضافه كنيد. زعفران هم بزنيد و حرارت رو خاموش كنيد.
مواد رو توي شكم ماهي بريزيد و ماهي رو تفت بديد.
برنج رو آبكش كنيد و يك سوم از برنج رو با زعفران و بقيه رو با سبزي و بقيه پودر غوره مخلوط كنيد.
كف يك قالب مستطيل نچسب رو چرب كنيد و ماهي رو بذاريد, دور اون رو با برنج زعفراني بپوشونيد و بقيه برنج رو هم در قالب بريزيد و فشرده كنيد.
چند تكه كره روي برنج بذاريد و روي قالب رو با فويل بپوشونيد.
قالب رو در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه به مدت ۱ ساعت بذاريد تا دم بياد و بعد اونو در ظرف مورد نظر برگردونيد و سرو كنيد.

***نكات
*سبزي شامل تره, جعفري, گشنيز و شويد به ميزان مساوي است!
*به جاي ماهي قزل آلا ميتونيد از هر ماهي ديگه اي هم استفاده كنيد.
*ماهي رو ميتونيد با كمي نمك و فلفل و ادويه ماهي و پودر سير و سركه مزه دار كنيد.
*در صورتي كه پودر غوره در دسترس نداشتيد, ميتونيد از پودر ليمو عماني هم استفاده كنيد.
*اگر خواستيد ماهي رو تفت بديد, در آرد سفيدي كه با نمك و فلفل و زردچوبه و ادويه و پودر سير مزه دار كرديد, بغلطونيد و سرخ كنيد تا پوست ماهي وا نره! فقط حواستون باشه, اون سمت ماهي كه قراره كف قالب قرار بگيره رو كمتر تفت بديد تا موقع پخت در فر, ماهي نسوزه!
منبع:هنر طباخي


تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد