جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۰
سيب زميني را بعد از تنوري كردن نصف كنيد داخلش
را خالي كنيد و پوست را دوباره در فر بگذاريد تا برشته شود. گوشت سيب زميني
را له كرده و با پنير سفا رنده شده،
خامه، دوتا زرده تخم مرغ و نمك وفلفل سفيد مخلوط كنيد. سفيده تخم مرغ ها را
هم بزنيد تا آهاري شود و به آرامي و دوراني با مايه مخلوط كنيد.داخل سيب
زميني ها را با مايه دوباره پر كنبد و در فر بگذاريد تا پف كنه و برشته بشه
و بعد با ماست خامه اي يا مايونز از حجالتش دربياييد
دليل سويسي بودن اين رسپي استفاده از پنير گروير بود كه جاش مي تونيد از
پارمزان يا چدار استفاده كنيد و در اين صورت ديگه سوييسي نيست
- ۵۹ بازديد اكرم اسدالهي
- ۰ نظر