جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۰

مواد لازم:
گوشت گوساله چرخ كرده 500 گرم
پيازچه 6عدد، ورقه ورقه
سير 1حبه،كوبيده
پودر پنير پارمزان 4 قاشق غذاخوري
سبزي معطر تازه (مرزه،جعفري،ترخون) 3 قاشق غذاخوري
روغن 4 قاشق سوپخوري
گوجه نيم كيلو،خردشده يا يك قوطي كنسرو گوجه فرنگي خرد شده
شكر اندكي (اختباري)
رزمازي خشك كمي
نمك و فلفل كمي
طرز تهيه:
1ـ گوشت را با پيازچه، سير، پنير پارمزان، جعفري و نمك وفلفل مخلوط كرده و خوب ورز دهيد، سپس آن را به شكل 12 كوفته كوچك درآوريد.
2ـ روغن را در يك تابه داغ كرده و كوفته ها را به مدت 5 دقيقه در آن سرخ كنيد تا روي آنها طلايي شود.
3ـ گوجه و رزماري را به ظرف اضافه كرده، نمك و فلفل پاشيده، در ظرف را بسته و 15 دقيقه بپزيد.
با پاستا،چلو يا نان سرو شود.
- ۱۵۵ بازديد
- ۰ نظر