جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۰

مواد لازم براي 4 نفر:
كره نرم شده 60 گرم
سير رنده شده يك حبه
آبليمو 2 قاشق غذاخوري
سبزيجات معطر ساطوري 3 قاشق غذاخوري
سينه مرغ بدون استخوان 4 عدد هر كدام حدود 200 گرم
روغن آفتابگردان 6 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه
روش تهيه:
-سينه مرغ را شسته، خشك كنيد و نمك و فلفل بپاشيد. به كمك يك چاقوي كوچك و تيز از قسمت بالاي سينه مرغ شكاف كوچك ولي عميقي در سينه مرغ ايجاد كنيدو چاقو را داخل شكاف بچرخانيد تا در قسمت مياني سينه فضا باز شود.
-بقيه مواد را با هم مخلوط كرده و كمي نمك و فلفل بپاشيد، سپس آن را داخل يك كيسه فريز قرار داده و در فريزر بگذاريد تا سفت شود.
-كره را به 4 قسمت مساوي تقسيم كرده و هر كدام را داخل يكي از سينه ها گذاشته و با خلال دندان ورودي شكاف را ببنديد.
-روغن را در يك تابه ترجيحا شيار دار روي شعله متوسط داغ كرده و هر طرف سينه را حدود 6-7 دقيقه سرخ كنيد. با توجه به اين كه بخش بالايي سينه مرغ ضخيم تر است، براي سرخ كردن آن قسمت زمان بيشتري بگذاريد تا كاملا مغز پخت شود.
-مرغ كيِفي را از تابه خارج كرده و چند دقيقه صبر كنيد تا مرغ استراحت كند، سپس آن را برش زده و سرو كنيد.
- ۱۵۳ بازديد
- ۰ نظر