كيفسكي Chicken Kiev

جزوات,دانلود,ارشد,جزوه,كارشناسي,هاي,سوالات,نور,رايگان,دكتري,براي,پيام,كنكور,كتاب,دانشگاه,جزوات دانلود,جزوات ارشد,ارشد جزوه,ارشد جزوه كارشناسي,ارشد جزوه هاي,ارشد سوالات كارشناسي, جزوه كارشناسي,دانلود رايگان,مطالب آموزشي,آموزش,دانلود كنكور,كنكور,تضميني,دانلود پروژه,دانلود كارآموزي,دانلود رايگان فايل,دانلود آموزش,دانلود تحقيق,دانلود كتاب,تحقيق دانشگاهي,تحقيق مدرسه,عنوان تحقيق,فروش تحقيق,دانلود مقاله,سرمقاله,عنوان مقاله,مقاله تحقيق,مقاله دانشگاهي ,كامپيوتر,حقوق,جغرافيا,طرح توجيهي,دانلود طرح دانشگاهي,دانلود پروپازال,پاسخنامه,دانلود سوالات استخدامي,كشور,ايران,دانشگاه,صنعت,توسعه,تحقيق,جزوه ,دالنود, پروژهاقتصاد, بهترين سايت مقاله, تحقيق آماده, تحقيق حسابداري تحقيق, رايگان, تحقيق رشته حسابداري, ,جزوه دانلود رايگان ,دانلود رمان جديد ,دانلود كتاب, دانلود ,كتاب الكترونيكي دانلود, كتاب اموزشي دانلود ,كتاب جديد دانلود كتاب هاي الكترونيكي دانلود, كتاب پي دي اف, رايگان ,زندگي نامه, زندگي نامه افراد مشهور ,زندگي نامه ايرانيان, زندگي نامه دانشمندان ,زندگي نامه شخصيت هاي ايراني سايت مقاله,, مديريت, مرجع مقاله ,مقالات ,مقالات انگليسي, مقالات انگليسي همراه با ترجمه, ,مقالات دانشگاهي ,مقالات رايگان مقالات علمي,, مقاله ,مقاله,doc, مقاله آماده ,مقاله حسابداري پروژه, پروژه حسابداري, پروژه هاي رايگان ,پروژه هاي رشته كامپيوتر , دانشجويي,• proje ,project, projects, proje daneshjoie, projeha, ,projekar projes , اسكريپت ,برنامه ,برنامه نويسي دانلود ,دانلود برنامه دانلود رايگان ,دانلود سورس, دانلود سورس برنامه ,دانلود سورس پروژه ,دانلود مقاله دانلود, نرم افزار دانلود پايان نامه, دانلود پروژه دانلود پروژه دانشجويي, دانلود پروژه هاي برنامه نويسي, ,دانلود پروژه كارآفريني, دانلود كتاب زبان سي پلاس پلاس سورس سورس پروژه ويژوال بيسيك پروژه, پروژه دانشجويي پروژه دانشجويي, پروژه دانشجويي رايگان,پروژه رايگان پروژه ها پروژه هاي دانشجويي پروژه كار

یکشنبه ۳۱ فروردین ۰۴

كيفسكي Chicken Kiev

عكس: ‏براي دوستان عزيزي كه موفق به ديدن ويديو نمي شوند، ولي ديدن ويديو را به دليل آموزش بعضي نكات مانند باز كردن مرغ كه ديدن آن بهتر است، توصيه مي شود.در ضمن عكس تزييني و اينترنتي هست.
كيفسكي Chicken Kiev
چيكن كيِف يا كيِفسكي يكي از غذاهاي محبوب سراسر دنياست كه اصالت اوكرايني - روسي دارد و در بسياري از رستوران هاي مطرح بين المللي سرو مي شود. كيِفسكي يا مرغ كيِفي  به روش هاي مختلفي تهيه و سرو مي شود، اما روشي كه در ادامه مي آيد يكي از رايج ترين و آسان ترين روش هاست كه در بعضي رستوران ها كاربرد دارد.
مواد لازم براي 4 نفر:
كره نرم شده 60 گرم
سير رنده شده يك حبه
آبليمو 2 قاشق غذاخوري
سبزيجات معطر ساطوري 3 قاشق غذاخوري
سينه مرغ بدون استخوان 4 عدد هر كدام حدود 200 گرم
روغن آفتابگردان 6 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه 
روش تهيه:
-سينه مرغ را شسته، خشك كنيد و نمك و فلفل بپاشيد. به كمك يك چاقوي كوچك و تيز از قسمت بالاي سينه مرغ شكاف كوچك ولي عميقي در سينه مرغ ايجاد كنيدو چاقو را داخل شكاف بچرخانيد تا در قسمت مياني سينه فضا باز شود.
-بقيه مواد را با هم مخلوط كرده و كمي نمك و فلفل بپاشيد، سپس آن را داخل يك كيسه فريز قرار داده و در فريزر بگذاريد تا سفت شود.
-كره را به 4 قسمت مساوي تقسيم كرده و هر كدام را داخل يكي از سينه ها گذاشته و با خلال دندان ورودي شكاف را ببنديد. 
-روغن را در يك تابه ترجيحا شيار دار روي شعله متوسط داغ كرده و هر طرف سينه را حدود 6-7 دقيقه سرخ كنيد. با توجه به اين كه بخش بالايي سينه مرغ ضخيم تر است، براي سرخ كردن آن قسمت زمان بيشتري بگذاريد تا كاملا مغز پخت شود. 
-مرغ كيِفي را از تابه خارج كرده و چند دقيقه صبر كنيد تا مرغ استراحت كند، سپس آن را برش زده و سرو كنيد.

نويد ذوالفقار‏ چيكن كيِف يا كيِفسكي يكي از غذاهاي محبوب سراسر دنياست كه اصالت اوكرايني - روسي دارد و در بسياري از رستوران هاي مطرح بين المللي سرو مي شود. كيِفسكي يا مرغ كيِفي به روش هاي مختلفي تهيه و سرو مي شود، اما روشي كه در ادامه مي آيد يكي از رايج ترين و آسان ترين روش هاست كه در بعضي رستوران ها كاربرد دارد.
مواد لازم براي 4 نفر:
كره نرم شده 60 گرم
سير رنده شده يك حبه
آبليمو 2 قاشق غذاخوري
سبزيجات معطر ساطوري 3 قاشق غذاخوري
سينه مرغ بدون استخوان 4 عدد هر كدام حدود 200 گرم
روغن آفتابگردان 6 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه
روش تهيه:
-سينه مرغ را شسته، خشك كنيد و نمك و فلفل بپاشيد. به كمك يك چاقوي كوچك و تيز از قسمت بالاي سينه مرغ شكاف كوچك ولي عميقي در سينه مرغ ايجاد كنيدو چاقو را داخل شكاف بچرخانيد تا در قسمت مياني سينه فضا باز شود.
-بقيه مواد را با هم مخلوط كرده و كمي نمك و فلفل بپاشيد، سپس آن را داخل يك كيسه فريز قرار داده و در فريزر بگذاريد تا سفت شود.
-كره را به 4 قسمت مساوي تقسيم كرده و هر كدام را داخل يكي از سينه ها گذاشته و با خلال دندان ورودي شكاف را ببنديد.
-روغن را در يك تابه ترجيحا شيار دار روي شعله متوسط داغ كرده و هر طرف سينه را حدود 6-7 دقيقه سرخ كنيد. با توجه به اين كه بخش بالايي سينه مرغ ضخيم تر است، براي سرخ كردن آن قسمت زمان بيشتري بگذاريد تا كاملا مغز پخت شود.
-مرغ كيِفي را از تابه خارج كرده و چند دقيقه صبر كنيد تا مرغ استراحت كند، سپس آن را برش زده و سرو كنيد.


تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد