جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۰

موادلازم جهت تهيه خوراك گردن مخصوص دو نفر
گوشت گردن ... يك تيكه
پياز بزرگ ... يك عدد
پياز كوچك ... يك عدد جهت پخت گوشت
قارچ ... دو عدد بزرگ
رب ... يك ق غ
نمك ,فلفل , زردچوبه به ميزان لازم
آب ليمو ... دو ق غ
طرز تهيه
ابتدا گوشت گردن را به همراه پياز و نمك و ادويه , برگ بو مي پزيم
بعد گوشتو از استخوان جدا مي كنيم و ريش ريش مي كنيم
پيازو رنده مي كنيم توي ماهيتابه و ميذاريم روي شعله تا آب آن كامل گرفته
بشه بعد روغن اضافه مي كنيم و اجازه ميديم كامل سرخ بشه ,گوشت را اضافه
كرده , قارچ ريز شده را اضافه كرده تفت ميديم . رب را اضافه كرده و دوباره
تفت ميديم و از آب گوشت به آن اضافه كرده و آبليمو ميزنيم اجازه ميديم كامل
آب آن گرفته شود
منبع:حميده خانم
- ۱۴۱ بازديد
- ۰ نظر