جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۰

مواد لازم :
شير دو پيمانه
پودر نشاسته و پودر كاسترد از هر كدام دو قاشق غذاخوري
شكر 100 گرم
آب دو پيمانه
پودر ژلاتين انار چهار قاشق مرباخوري
انار دانه شده يك قاشق غذاخوري
پسته خام 18 عدد
بادام درختي و فندق و باداهم هندي خام از هر كدام 9 عدد
طرز تهيه :
اين دسر خوشمزه را با انار تهيه نماييد كه رنگ بسيار زيبايي دارد. در
ابتدا شير، آب، نشاسته، كاسترد و شكر را با هم مخلوط كرده روي حرارت
ميگذاريم تا غليظ شود. آجيل را درشت خرد كرده در كف سه ظرف ميريزيم. بعد
مخلوط كاسترد را تا يك سانت و نيم به لبه ظرف مانده ميريزيم. پس از سرد
شدن، پودر ژله را كه در آب جوش حل كرده و به آن آب سرد اضافه كردهايم روي
كاسترد و انار دانه شده ريخته، در يخچال ميگذاريم تا سفت شود و روي آن را
با خامه تزئين ميكنيم.
- ۱۱۴ بازديد
- ۰ نظر