جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۰

شكر يك فنجان
آب نصف فنجان
أب ميوه يا نوشابه نصف فنجان
پود ژلاتين 2 قاشق غذاخوري
اسانس و رنگ در صورت تمايل
طرز تهيه
پودر زلاتين رو با آب مخلوط كرده بصورت بن ماري مخلوط كرده ميگذاريم تا شفاف بشه ! شكر و آبميوه را نيز ميگذاريم روي حرارت تا يك جوش بزند ! سپس به دلخواه رنگ و اسانس ميزنيم و ژلاتين را به آبميوه اضافه ميكنيم ! حال در قالب شكلات ريخته و ميگذاريم در يخچال بمدت 2 تا 3 ساعت ببندد بعد براي در آوردن پاستيلها ميتوانيم پودر قند روي قالبها ريخته و پاستيل ها رو از قالب جدا كنيم !
- ۱۷۹ بازديد
- ۰ نظر