
مواد لازم براي چهار نفر :
برنج ۴ پيمانه
كرفس پاك كرده ۴۰۰ گرم
گوشت چرخ كرده ۳۰۰ گرم
پياز رنده شده ۱ عدد
سير له شده ۲ حبه
ادويه، نمك و فلــفل به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي ۳ قاشق غذاخوري
پودر ليــمو عماني ۱ قاشق مرباخوري
كره محلي ۵۰ گرم
زعفران دم كرده ۲ قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
گوشت چرخ كرده را به همراه پياز، سير و ادويه مخلوط نموده، سپس آنها را
به شكل كوفته ريزه در آورده و درون كمي كره سرخ مينماييم. گوشتها را از
تابه در آورده و كرفس را افزوده و تفت ميدهيم تا مقداري نرم شود. رب گوجه
فرنگي و كوفته ريزهها را به كرفس اضافه كرده، يك پيمانه آب جوش ريخته و
اجازه ميدهيم با هم بپزند. برنج خيس كرده را پخته و آبكش مينماييم.
از كرفس و گوشت لابهلاي پلو ريخته و كمي پودر ليمو اماني نيز ميپاشيم. در
پايان زعفران را با باقي كره مخلوط كرده، روي برنج ريخته و پلو را دم
ميكنيم.
- ۱۵۵ بازديد
- ۰ نظر