 
 مواد لازم براي چهار نفر :
 برنج  ۴ پيمانه
 كرفس پاك كرده ۴۰۰ گرم
 گوشت چرخ كرده  ۳۰۰ گرم
 پياز رنده شده  ۱ عدد
 سير له شده ۲ حبه
 ادويه، نمك و فلــفل به ميزان لازم
 رب گوجه فرنگي ۳ قاشق غذاخوري
 پودر ليــمو عماني ۱ قاشق مرباخوري
 كره محلي ۵۰ گرم
 زعفران دم كرده ۲ قاشق غذاخوري
 طرز تهيه :
 گوشت چرخ كرده را به همراه پياز، سير و ادويه مخلوط نموده، سپس آنها را 
به شكل كوفته ريزه در آورده و درون كمي كره سرخ مينماييم. گوشتها را از 
تابه در آورده و كرفس را افزوده و تفت ميدهيم تا مقداري نرم شود. رب گوجه
 فرنگي و كوفته ريزهها را به كرفس اضافه كرده، يك پيمانه آب جوش ريخته و 
اجازه ميدهيم با هم بپزند. برنج خيس كرده را پخته و آبكش مينماييم.
 
از كرفس و گوشت لابهلاي پلو ريخته و كمي پودر ليمو اماني نيز ميپاشيم. در
 پايان زعفران را با باقي كره مخلوط كرده، روي برنج ريخته و پلو را دم 
ميكنيم.
- ۱۶۷ بازديد
- ۰ نظر