جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۱

گوشت ماهيچه يا سردست = 500 گرم بدون استخوان يا 750 گرم با استخوان
پياز سرخ كرده=3 قاشق سوپخوري
گل كلم متوسط=1 عدد ( در حدود يك كيلو گرم )
آبليمو=3 تا 4 قاشق سوپخوري
شكر=1 تا 2 قاشق سوپخوري
عصاره زعفران اليت =1 عدد ( يا رب گوجه فرنگي يك قاشق سوپخوري )
نمك و فلفل= بقدر كافي
طرز تهيه :
گوشت را به قطعات كوچك به اندازه يك گردو خرد كرده ، مي شوئيم ؛ سپس آن را با پياز سرخ كرده، در ظرف مناسبي مي ريزيم و در ظرف را بسته روي حرارت ملايم قرار مي دهيم . گاهي آنرا بهم مي زنيم تا آب گوشت كشيده شود . 2 ليوان آب داخل گوشت ريخته ، صبر مي كنيم تا گوشت بپزد . در صورتي كه آب گوشت كشيده شد و به اندازه كافي پخته نشد ، به آن كمي آب گرم اضافه مي نماييم . شكر و آبليمو و عصاره زعفران حل شده در آب جوش و يا رب گوجه فرنگي و قدري نمك و فلفل به گوشت مي زنيم . گلهاي كلم را به قطعات كوچك و به اندازه يك گردو خرد مي كنيم . بعد آنها را شسته ، داخل گوشت مي ريزيم و بهم مي زنيم . در ظرف را مي گذاريم تا گلهاي كلم با حرارت ملايم بپزد . چاشني و نمك آن را چشيده ، اندازه مي كنيم . يعني هر كس مطابق ميل خود مي تواند اين خورش را ترش و شيرين كند ؛ و آبليمو و شكر آن را كم و زياد نمايد . خورش بعد از پختن نبايد زياد آب داشته باشد و كلمها زياد پخته و له شوند .
- ۷۱ بازديد
- ۰ نظر