جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۱

گوشت (خورشتي) نيم كيلو
بادمجان 1كيلو
پياز 400گرم
رب گوجه فرنگي 2قاشق غذاخوري
آبغوره 2قاشق غذاخوري
عصاره زعفران اليت 1 عدد
فلفل به ميزان لازم
زردچوبه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
طرز تهيه:
1 ابتدا بادمجانها را شسته و سپس پوست گرفته و چاك كوچكي در آن ايجاد كرده با نمك و آب بجوشانيد و سپس در آبكش قرار دهيد تا تلخاب بادمجان كاملا گرفته شود.وقتي بادمجانها خشك شد آنها را در روغن سرخ كنيد.
2 در قابلمه پيازها را نگيني كرده و سرخ كنيد و پس از آن گوشت را اضافه كرده و خوب تفت داده و پس از آن رب و ادويه را اضافه كرده و اب ريخته تا گوشت كاملا بپزد.
3 وقتي گوشت پخت بادمجانها و آبغوره و عصاره زعفران اليت را كه در يك استكان آب حل كرده ايد به آن اضافه كرده زير شعله را كمكنيد تا آب غذا كاملا كشيده شود و آن را با پلو سرو نماييد.
نكات:
1 سعي كنيد بعد از آبكش كردن بادمجان آن را كامل خشك كنيد و بعد سرخ كرده تا روغن كمتري بگيرد.
2 ميتوانيد از گوشت چرخ كرده هم براي اين غذا استفاده كنيد.
- ۹۷ بازديد
- ۰ نظر