جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۱

آرد نخود خام 200گرم
عصاره زعفران اليت 1 عدد
تره خرد شده نصف پيمانه
آب ولرم نصف پيمانه
تخم مرغ 2عدد
فلفل قرمز نصف قاشق چايخوري
ادويه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
طرز تهيه:
1 ابتدا در ظرفي مناسب آرد نخود خام را كم كم با آب ولرم مخلوط كرده و با چنگال هم بزنيد. عصاره زعفران اليت را كه در يك استكان آب حل كرده ايد و تره ساطوري شده را نيز به مواد افزوده، سپس تخممرغها را همراه فلفل و ادويه به مواد اضافه كرده و همه را با هم مخلوط كنيد.
2 روغن را درون تابه ريخته و پس از اينكه كاملا داغ شد، با قاشق كمي از مواد كوكو برداشته و درون روغن سرخ نماييد. يا اينكه همه مواد كوكو را در تابه ريخته و دو طرف آن را سرخ كرده و سپس كوكوها را برش زده، در ظرف مناسب چيده و همراه سس گوجهفرنگي آن را سرو نماييد.
نكته 1: پوكورا غذاي محلي خوزستاني است. اين غذا در واقع نوعي كوكو يا كتلت است.
نكته 2: اين غذا در خوزستان بسيار تند طبخ ميشود و مقدار فلفل آن بيش از مقدار موجود در دستور است.
- ۱۹۳ بازديد
- ۰ نظر