كوفته برنجي

جزوات,دانلود,ارشد,جزوه,كارشناسي,هاي,سوالات,نور,رايگان,دكتري,براي,پيام,كنكور,كتاب,دانشگاه,جزوات دانلود,جزوات ارشد,ارشد جزوه,ارشد جزوه كارشناسي,ارشد جزوه هاي,ارشد سوالات كارشناسي, جزوه كارشناسي,دانلود رايگان,مطالب آموزشي,آموزش,دانلود كنكور,كنكور,تضميني,دانلود پروژه,دانلود كارآموزي,دانلود رايگان فايل,دانلود آموزش,دانلود تحقيق,دانلود كتاب,تحقيق دانشگاهي,تحقيق مدرسه,عنوان تحقيق,فروش تحقيق,دانلود مقاله,سرمقاله,عنوان مقاله,مقاله تحقيق,مقاله دانشگاهي ,كامپيوتر,حقوق,جغرافيا,طرح توجيهي,دانلود طرح دانشگاهي,دانلود پروپازال,پاسخنامه,دانلود سوالات استخدامي,كشور,ايران,دانشگاه,صنعت,توسعه,تحقيق,جزوه ,دالنود, پروژهاقتصاد, بهترين سايت مقاله, تحقيق آماده, تحقيق حسابداري تحقيق, رايگان, تحقيق رشته حسابداري, ,جزوه دانلود رايگان ,دانلود رمان جديد ,دانلود كتاب, دانلود ,كتاب الكترونيكي دانلود, كتاب اموزشي دانلود ,كتاب جديد دانلود كتاب هاي الكترونيكي دانلود, كتاب پي دي اف, رايگان ,زندگي نامه, زندگي نامه افراد مشهور ,زندگي نامه ايرانيان, زندگي نامه دانشمندان ,زندگي نامه شخصيت هاي ايراني سايت مقاله,, مديريت, مرجع مقاله ,مقالات ,مقالات انگليسي, مقالات انگليسي همراه با ترجمه, ,مقالات دانشگاهي ,مقالات رايگان مقالات علمي,, مقاله ,مقاله,doc, مقاله آماده ,مقاله حسابداري پروژه, پروژه حسابداري, پروژه هاي رايگان ,پروژه هاي رشته كامپيوتر , دانشجويي,• proje ,project, projects, proje daneshjoie, projeha, ,projekar projes , اسكريپت ,برنامه ,برنامه نويسي دانلود ,دانلود برنامه دانلود رايگان ,دانلود سورس, دانلود سورس برنامه ,دانلود سورس پروژه ,دانلود مقاله دانلود, نرم افزار دانلود پايان نامه, دانلود پروژه دانلود پروژه دانشجويي, دانلود پروژه هاي برنامه نويسي, ,دانلود پروژه كارآفريني, دانلود كتاب زبان سي پلاس پلاس سورس سورس پروژه ويژوال بيسيك پروژه, پروژه دانشجويي پروژه دانشجويي, پروژه دانشجويي رايگان,پروژه رايگان پروژه ها پروژه هاي دانشجويي پروژه كار

یکشنبه ۳۱ فروردین ۰۴

كوفته برنجي

عكس: ‏كوفته برنجي 
مواد لازم:
لپه                                         نصف پيمانه
برنج                                      1 پيمانه
عصاره زعفران اليت                     1 عدد
تخم مرغ                                 3 عدد
گوشت چرخ كرده                       نيم كيلو
پياز                                         3-4 عدد
پيازچه                                      4 عدد
جعفري ساطوري شده                  3 ق غ
مرزه ساطوري شده                      2 ق غ
ترخون ساطوري شده                     2 ق غ
روغن                                     نصف پيمانه
آبليمو                                   نصف پيمانه
رب گوجه فرنگي                       2 ق غ
سير                                       2 حبه
آلو                                          به ميزان لازم
زردچوبه                                   به ميزان لازم
طرز تهيه:
1  لپه‌ها را بشوييد و با 2 ليوان آب و اندكي نمك روي شعله گاز قرار داده و اجازه دهيد به مدت نيم ساعت بجوشد، سپس آنها را آبكشي كنيد و كنار بگذاريد. برنج را نيز طبق روال هميشه دم  و آن را نيم پخت كرده و آبكشي كنيد. 
2 در اين حالت پياز را رنده كنيد و آن را با گوشت چرخ كرده و سبزي‌هاي ساطوري شده، لپه و برنج نيمه پخته مخلوط كنيد. تخم‌مرغ‌ها و نمك و ادويه را متناسب با ذائقه‌تان به اين مخلوط اضافه نماييد و آن را خوب ورز دهيد، سپس 3 تا 4 پيازچه‌اي كه داريد را خرد و با روغن تفت دهيد و به آن رب‌گوجه، تعدادي آلو جنگلي و 2 ليوان آب اضافه كنيد و قابلمه را روي حرارت قرار دهيد. براي طعم‌دار شدن اين مايه مي‌توانيد از ادويه، نمك و فلفل استفاده كنيد. اين مايه را تا حدي روي حرارت قرار دهيد كه غليظ و خوشمزه شود. 
3 در اين مرحله دوباره سراغ مخلوط گوشت برويد و از آن گلوله‌هاي كوچك درست كنيد و در وسط هر كدام از آنها يك آلو قرار دهيد.گلوله‌ها را درون آب قابلمه بريزيد و اجازه دهيد خوب بپزند. در اين حالت در قابلمه را باز بگذاريد و نيم ساعت اجازه دهيد بجوشد. در آخرين مرحله عصاره زعفران اليت را كه قبلا در يك استكان آب حل كرده ايد به غذا اضافه كنيد و اجازه دهيد آب كوفته‌ حسابي كم و غليظ شود.‏ مواد لازم:
لپه نصف پيمانه
برنج 1 پيمانه
عصاره زعفران اليت 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
گوشت چرخ كرده نيم كيلو
پياز 3-4 عدد
پيازچه 4 عدد
جعفري ساطوري شده 3 ق غ
مرزه ساطوري شده 2 ق غ
ترخون ساطوري شده 2 ق غ
روغن نصف پيمانه
آبليمو نصف پيمانه
رب گوجه فرنگي 2 ق غ
سير 2 حبه
آلو به ميزان لازم
زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه:
1 لپه‌ها را بشوييد و با 2 ليوان آب و اندكي نمك روي شعله گاز قرار داده و اجازه دهيد به مدت نيم ساعت بجوشد، سپس آنها را آبكشي كنيد و كنار بگذاريد. برنج را نيز طبق روال هميشه دم و آن را نيم پخت كرده و آبكشي كنيد.
2 در اين حالت پياز را رنده كنيد و آن را با گوشت چرخ كرده و سبزي‌هاي ساطوري شده، لپه و برنج نيمه پخته مخلوط كنيد. تخم‌مرغ‌ها و نمك و ادويه را متناسب با ذائقه‌تان به اين مخلوط اضافه نماييد و آن را خوب ورز دهيد، سپس 3 تا 4 پيازچه‌اي كه داريد را خرد و با روغن تفت دهيد و به آن رب‌گوجه، تعدادي آلو جنگلي و 2 ليوان آب اضافه كنيد و قابلمه را روي حرارت قرار دهيد. براي طعم‌دار شدن اين مايه مي‌توانيد از ادويه، نمك و فلفل استفاده كنيد. اين مايه را تا حدي روي حرارت قرار دهيد كه غليظ و خوشمزه شود.
3 در اين مرحله دوباره سراغ مخلوط گوشت برويد و از آن گلوله‌هاي كوچك درست كنيد و در وسط هر كدام از آنها يك آلو قرار دهيد.گلوله‌ها را درون آب قابلمه بريزيد و اجازه دهيد خوب بپزند. در اين حالت در قابلمه را باز بگذاريد و نيم ساعت اجازه دهيد بجوشد. در آخرين مرحله عصاره زعفران اليت را كه قبلا در يك استكان آب حل كرده ايد به غذا اضافه كنيد و اجازه دهيد آب كوفته‌ حسابي كم و غليظ شود.


تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد