جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۱

برنج 1 پيمانه
پيازچه 2 عدد
هويج 1 عدد
خيار 1 عدد
سركه سفيد 2 قاشق غذاخوري
زنجفيل تازه 2 قاشق غذاخوري
روغن زيتون موليناري به ميزان لازم
آب ليمو 1 قاشق غذاخوري
شكر 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه :
1هويج و خيار را پوست گرفته و به صورت خلالهاي نازك چوب كبريتي خرد كنيد.
2 برنج را به صورت آبكش بپزيد، بايد برنج دان باشد.
3 برنج، پيازچه خردشده، هويج، خيار و زنجفيل رنده شده را در كاسهاي بريزيد.آب ليمو، سركه، روغن زيتون و شكر را با هم مخلوط كرده و هم بزنيد، سپس آن را روي سالاد برنج بريزيد. در انتها نمك و فلفل را نيز به سالاد برنج اضافه كرده و هم بزنيد تا خوب تركيب شوند.
نكته : سالاد برنج را معمولا با جوجه كباب باربيكيو سرو مي كنند.
- ۱۶۲ بازديد
- ۰ نظر