
براي به دست آوردن آب بيشتر يك ليموي تازه، آن را قبل از قاچ كردن با كمي فشار وارد كردن روي سطح ميز بغلتانيد.
براي تازه نگه داشتن نان يك شب كامل، يك ساقه كرفس را همراه با نان در كيسه پلاستيكي قرار دهيد تا نان رطوبت و طعم تازه خود را حفظ كند.
قبل از بريدن فلفل تند، دست ها را با كمي روغن چرب كنيد تا با ايجاد مانع، تندي و بوي آن جذب پوست نشود.
آب جوشيده از آب شير سريع تر يخ مي زند.
براي پوست كردن آسان يك بوته سير، آن را در يك قابلمه يا ظرف فلزي قرار دهيد و روي آن قابلمه يا ظرف هم اندازه ديگري را برعكس بگذاريد و محكم تكان دهيد تا به آساني پوست سير جدا شود.
زير خورشت، سس يا سوپ چرب را خاموش كنيد و بگذاريد كمي بماند تا چربي ها رو بيايد. چند تكه يخ را در آن قرار دهيد تا چربي هاي اطراف سفت شود، سپس سريع قبل از آب شدن يخ چربي ها را خارج كنيد.
براي از بين بردن بوي پياز يا سير، دست ها را به قاشق استيل بماليد تا بو را به خود جذب كند.
براي طولاني كردن ماندگاري پنير، خامه و... ظرف بسته بندي شده آن را برعكس در يخچال قرار دهيد تا با ايجاد حالت واكيوم، مانع از رشد باكتري فاسدكننده غذا شود.
هنگام جوشيدن شير، آب در سطح آن شروع به تبخير شدن مي كند و لايه چربي و پروتئين با تراكم ضخيم روي سطح آن به وجود مي آيد. اين لايه به قدري ضخيم مي شود كه بخار به آساني نمي تواند از شير عبور كند و حالت انفجار به وجود مي آيد. براي پيش گيري، كافي است يك ملاقه در ظرف شير در حال جوشيدن قرار دهيد تا شير سر نرود.
براي پيشگيري از فاسد شدن سبزي ها، در كشوي ويژه سبزيجات يخچال، حوله كاغذي قرار دهيد تا با جذب كردن آب اضافه، مانع از پوسيدگي آن ها شود.
براي تميز كردن ظروف چدن به جاي مايع ظرفشويي از نمك و دستمال كاغذي خشك استفاده كنيد.
جوشاندن پوست سيب به مدت ۳۰ دقيقه در قابلمه آلومينيومي، مانع كدري آن خواهد شد.
از كچاپ گوجه فرنگي براي تميز كردن ظروف مس استفاده كنيد.
مرباي باقي مانده در ته شيشه را دور نريزيد به مقدار مساوي روغن زيتون و سركه به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد، سپس روي سالاد بريزيد.
هنگام سرخ كردن پياز، كمي جوش شيرين به آن اضافه كنيد تا سريع تر سرخ شود.
هنگام افزودن ادويه براي پخت نان يا كيك، آن را به كره اضافه كنيد. چربي كره، طعم ادويه را مي گيرد و كيك يا نان طعم بهتري پيدا مي كند.
- ۱۴۲ بازديد
- ۰ نظر