نكات مفيد

جزوات,دانلود,ارشد,جزوه,كارشناسي,هاي,سوالات,نور,رايگان,دكتري,براي,پيام,كنكور,كتاب,دانشگاه,جزوات دانلود,جزوات ارشد,ارشد جزوه,ارشد جزوه كارشناسي,ارشد جزوه هاي,ارشد سوالات كارشناسي, جزوه كارشناسي,دانلود رايگان,مطالب آموزشي,آموزش,دانلود كنكور,كنكور,تضميني,دانلود پروژه,دانلود كارآموزي,دانلود رايگان فايل,دانلود آموزش,دانلود تحقيق,دانلود كتاب,تحقيق دانشگاهي,تحقيق مدرسه,عنوان تحقيق,فروش تحقيق,دانلود مقاله,سرمقاله,عنوان مقاله,مقاله تحقيق,مقاله دانشگاهي ,كامپيوتر,حقوق,جغرافيا,طرح توجيهي,دانلود طرح دانشگاهي,دانلود پروپازال,پاسخنامه,دانلود سوالات استخدامي,كشور,ايران,دانشگاه,صنعت,توسعه,تحقيق,جزوه ,دالنود, پروژهاقتصاد, بهترين سايت مقاله, تحقيق آماده, تحقيق حسابداري تحقيق, رايگان, تحقيق رشته حسابداري, ,جزوه دانلود رايگان ,دانلود رمان جديد ,دانلود كتاب, دانلود ,كتاب الكترونيكي دانلود, كتاب اموزشي دانلود ,كتاب جديد دانلود كتاب هاي الكترونيكي دانلود, كتاب پي دي اف, رايگان ,زندگي نامه, زندگي نامه افراد مشهور ,زندگي نامه ايرانيان, زندگي نامه دانشمندان ,زندگي نامه شخصيت هاي ايراني سايت مقاله,, مديريت, مرجع مقاله ,مقالات ,مقالات انگليسي, مقالات انگليسي همراه با ترجمه, ,مقالات دانشگاهي ,مقالات رايگان مقالات علمي,, مقاله ,مقاله,doc, مقاله آماده ,مقاله حسابداري پروژه, پروژه حسابداري, پروژه هاي رايگان ,پروژه هاي رشته كامپيوتر , دانشجويي,• proje ,project, projects, proje daneshjoie, projeha, ,projekar projes , اسكريپت ,برنامه ,برنامه نويسي دانلود ,دانلود برنامه دانلود رايگان ,دانلود سورس, دانلود سورس برنامه ,دانلود سورس پروژه ,دانلود مقاله دانلود, نرم افزار دانلود پايان نامه, دانلود پروژه دانلود پروژه دانشجويي, دانلود پروژه هاي برنامه نويسي, ,دانلود پروژه كارآفريني, دانلود كتاب زبان سي پلاس پلاس سورس سورس پروژه ويژوال بيسيك پروژه, پروژه دانشجويي پروژه دانشجويي, پروژه دانشجويي رايگان,پروژه رايگان پروژه ها پروژه هاي دانشجويي پروژه كار

یکشنبه ۳۱ فروردین ۰۴

نكات مفيد

براي به دست آوردن آب بيشتر يك ليموي تازه، آن را قبل از قاچ كردن با كمي فشار وارد كردن روي سطح ميز بغلتانيد.

براي تازه نگه داشتن نان يك شب كامل، يك ساقه كرفس را همراه با نان در كيسه پلاستيكي قرار دهيد تا نان رطوبت و طعم تازه خود را حفظ كند.

قبل از بريدن فلفل تند، دست ها را با كمي روغن چرب كنيد تا با ايجاد مانع، تندي و بوي آن جذب پوست نشود.

آب جوشيده از آب شير سريع تر يخ مي زند.

براي پوست كردن آسان يك بوته سير، آن را در يك قابلمه يا ظرف فلزي قرار دهيد و روي آن قابلمه يا ظرف هم اندازه ديگري را برعكس بگذاريد و محكم تكان دهيد تا به آساني پوست سير جدا شود.

زير خورشت، سس يا سوپ چرب را خاموش كنيد و بگذاريد كمي بماند تا چربي ها رو بيايد. چند تكه يخ را در آن قرار دهيد تا چربي هاي اطراف سفت شود، سپس سريع قبل از آب شدن يخ چربي ها را خارج كنيد.

براي از بين بردن بوي پياز يا سير، دست ها را به قاشق استيل بماليد تا بو را به خود جذب كند.

براي طولاني كردن ماندگاري پنير، خامه و... ظرف بسته بندي شده آن را برعكس در يخچال قرار دهيد تا با ايجاد حالت واكيوم، مانع از رشد باكتري فاسدكننده غذا شود.

هنگام جوشيدن شير، آب در سطح آن شروع به تبخير شدن مي كند و لايه چربي و پروتئين با تراكم ضخيم روي سطح آن به وجود مي آيد. اين لايه به قدري ضخيم مي شود كه بخار به آساني نمي تواند از شير عبور كند و حالت انفجار به وجود مي آيد. براي پيش گيري، كافي است يك ملاقه در ظرف شير در حال جوشيدن قرار دهيد تا شير سر نرود.

براي پيشگيري از فاسد شدن سبزي ها، در كشوي ويژه سبزيجات يخچال، حوله كاغذي قرار دهيد تا با جذب كردن آب اضافه، مانع از پوسيدگي آن ها شود.

براي تميز كردن ظروف چدن به جاي مايع ظرفشويي از نمك و دستمال كاغذي خشك استفاده كنيد.

جوشاندن پوست سيب به مدت ۳۰ دقيقه در قابلمه آلومينيومي، مانع كدري آن خواهد شد.

از كچاپ گوجه فرنگي براي تميز كردن ظروف مس استفاده كنيد.

مرباي باقي مانده در ته شيشه را دور نريزيد به مقدار مساوي روغن زيتون و سركه به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد، سپس روي سالاد بريزيد.

هنگام سرخ كردن پياز، كمي جوش شيرين به آن اضافه كنيد تا سريع تر سرخ شود.

هنگام افزودن ادويه براي پخت نان يا كيك، آن را به كره اضافه كنيد. چربي كره، طعم ادويه را مي گيرد و كيك يا نان طعم بهتري پيدا مي كند.



تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد