آموزش تارت انار و شكلات:

جزوات,دانلود,ارشد,جزوه,كارشناسي,هاي,سوالات,نور,رايگان,دكتري,براي,پيام,كنكور,كتاب,دانشگاه,جزوات دانلود,جزوات ارشد,ارشد جزوه,ارشد جزوه كارشناسي,ارشد جزوه هاي,ارشد سوالات كارشناسي, جزوه كارشناسي,دانلود رايگان,مطالب آموزشي,آموزش,دانلود كنكور,كنكور,تضميني,دانلود پروژه,دانلود كارآموزي,دانلود رايگان فايل,دانلود آموزش,دانلود تحقيق,دانلود كتاب,تحقيق دانشگاهي,تحقيق مدرسه,عنوان تحقيق,فروش تحقيق,دانلود مقاله,سرمقاله,عنوان مقاله,مقاله تحقيق,مقاله دانشگاهي ,كامپيوتر,حقوق,جغرافيا,طرح توجيهي,دانلود طرح دانشگاهي,دانلود پروپازال,پاسخنامه,دانلود سوالات استخدامي,كشور,ايران,دانشگاه,صنعت,توسعه,تحقيق,جزوه ,دالنود, پروژهاقتصاد, بهترين سايت مقاله, تحقيق آماده, تحقيق حسابداري تحقيق, رايگان, تحقيق رشته حسابداري, ,جزوه دانلود رايگان ,دانلود رمان جديد ,دانلود كتاب, دانلود ,كتاب الكترونيكي دانلود, كتاب اموزشي دانلود ,كتاب جديد دانلود كتاب هاي الكترونيكي دانلود, كتاب پي دي اف, رايگان ,زندگي نامه, زندگي نامه افراد مشهور ,زندگي نامه ايرانيان, زندگي نامه دانشمندان ,زندگي نامه شخصيت هاي ايراني سايت مقاله,, مديريت, مرجع مقاله ,مقالات ,مقالات انگليسي, مقالات انگليسي همراه با ترجمه, ,مقالات دانشگاهي ,مقالات رايگان مقالات علمي,, مقاله ,مقاله,doc, مقاله آماده ,مقاله حسابداري پروژه, پروژه حسابداري, پروژه هاي رايگان ,پروژه هاي رشته كامپيوتر , دانشجويي,• proje ,project, projects, proje daneshjoie, projeha, ,projekar projes , اسكريپت ,برنامه ,برنامه نويسي دانلود ,دانلود برنامه دانلود رايگان ,دانلود سورس, دانلود سورس برنامه ,دانلود سورس پروژه ,دانلود مقاله دانلود, نرم افزار دانلود پايان نامه, دانلود پروژه دانلود پروژه دانشجويي, دانلود پروژه هاي برنامه نويسي, ,دانلود پروژه كارآفريني, دانلود كتاب زبان سي پلاس پلاس سورس سورس پروژه ويژوال بيسيك پروژه, پروژه دانشجويي پروژه دانشجويي, پروژه دانشجويي رايگان,پروژه رايگان پروژه ها پروژه هاي دانشجويي پروژه كار

دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۰۴

آموزش تارت انار و شكلات:

مواد لازم براي خمير تارت بادامي

يك و نيم فنجان (150 گرم) آرد معمولي

نيم فنجان بادام خرد شده

ربع قاشق چايخوري نمك

2 قاشق غذاخوري شكر ريزدانه

8 قاشق غذاخوري كره

1 عدد تخم مرغ بزرگ

2 قاشق غذاخوري آب سرد

در كاسه بزرگي، آرد، بادام، نمك و شكر را مخلوط كنيد. كره را اضافه كنيد و خوب با دستانتان مخلوط كنيد. تخم مرغ و آب را اضافه كنيد تا خمير خودش را بگيرد. سپس خمير را در قالب تارت ريخته و خوب فشار دهيد. بايد تارت در همه قسمت ها ضخامت يكسان داشته باشد. سپس نيم ساعت آن را در يخچال بگذاريد تا سفت شود. فر را بگذاريد در دماي 180 درجه سانتيگراد گرم شود. نان تارت را 15 دقيقه در فر بپزيد تا رنگ بگيرد و سفت و ترد شود.

مواد لازم براي داخل تارت:

• 340 گرم شكلات، خرد شده

• 1 فنجان خامه پرچرب

• 2 عدد تخم مرغ بزرگ

• 3 قاشق غذاخوري شكر ريزدانه

• 1 قاشق غذاخوري آرد معمولي

• يك چهارم قاشق چايخوري نمك

وقتي كه نان تارت دارد مي پزد، شكلات و خامه پرچرب را روي شعله متوسط حرارت دهيد و شكلات را آب كنيد و دائماً هم بزنيد. وقتي بافت يكنواختي پيدا كرد، شعله را خاموش كنيد و تخم مرغ ها، شكر، آرد و نمك را اضافه كنيد. مخلوط شكلات را روي نان تارت بريزيد و دوباره به داخل فر برگردانيد تا نيم ساعت ديگر بپزد.

مواد لازم براي تزئين اناري

• 2 فنجان آب انار

• 3 قاشق غذاخوري شكر ريزدانه

• انار تازه براي تزئين

در ماهيتابه كوچكي روي شعله متوسط، آب انار و شكر را مخلوط كنيد. حدود 20 تا 25 دقيقه حرارت دهيد تا به اندازه نيم فنجان تقليل يابد و غليظ و شربت مانند شود. سپس از روي شعله برداريد. وقتي پخت تارت در فر تمام شد و كمي سرد شد، شربت انار را بطور مساوي روي تارت بريزيد و با دانه هاي انار تزئين كنيد. بگذاريد تارت در دماي اتاق سرد شود و شربت روي آن سفت شود. براي سرو كردن مي توانيد از خامه هم استفاده كنيد


تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد