جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۱

يك و نيم فنجان (150 گرم) آرد معمولي
نيم فنجان بادام خرد شده
ربع قاشق چايخوري نمك
2 قاشق غذاخوري شكر ريزدانه
8 قاشق غذاخوري كره
1 عدد تخم مرغ بزرگ
2 قاشق غذاخوري آب سرد
در كاسه بزرگي، آرد، بادام، نمك و شكر را مخلوط كنيد. كره را اضافه كنيد و خوب با دستانتان مخلوط كنيد. تخم مرغ و آب را اضافه كنيد تا خمير خودش را بگيرد. سپس خمير را در قالب تارت ريخته و خوب فشار دهيد. بايد تارت در همه قسمت ها ضخامت يكسان داشته باشد. سپس نيم ساعت آن را در يخچال بگذاريد تا سفت شود. فر را بگذاريد در دماي 180 درجه سانتيگراد گرم شود. نان تارت را 15 دقيقه در فر بپزيد تا رنگ بگيرد و سفت و ترد شود.
مواد لازم براي داخل تارت:
• 340 گرم شكلات، خرد شده
• 1 فنجان خامه پرچرب
• 2 عدد تخم مرغ بزرگ
• 3 قاشق غذاخوري شكر ريزدانه
• 1 قاشق غذاخوري آرد معمولي
• يك چهارم قاشق چايخوري نمك
وقتي كه نان تارت دارد مي پزد، شكلات و خامه پرچرب را روي شعله متوسط حرارت دهيد و شكلات را آب كنيد و دائماً هم بزنيد. وقتي بافت يكنواختي پيدا كرد، شعله را خاموش كنيد و تخم مرغ ها، شكر، آرد و نمك را اضافه كنيد. مخلوط شكلات را روي نان تارت بريزيد و دوباره به داخل فر برگردانيد تا نيم ساعت ديگر بپزد.
مواد لازم براي تزئين اناري
• 2 فنجان آب انار
• 3 قاشق غذاخوري شكر ريزدانه
• انار تازه براي تزئين
در ماهيتابه كوچكي روي شعله متوسط، آب انار و شكر را مخلوط كنيد. حدود 20 تا 25 دقيقه حرارت دهيد تا به اندازه نيم فنجان تقليل يابد و غليظ و شربت مانند شود. سپس از روي شعله برداريد. وقتي پخت تارت در فر تمام شد و كمي سرد شد، شربت انار را بطور مساوي روي تارت بريزيد و با دانه هاي انار تزئين كنيد. بگذاريد تارت در دماي اتاق سرد شود و شربت روي آن سفت شود. براي سرو كردن مي توانيد از خامه هم استفاده كنيد
- ۱۱۸ بازديد
- ۰ نظر