جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۱

مواد لازم:
گوشت چرخكرده و آرد نخودچي: از هر كدام 500 گرم
پياز بزرگ: چهار عدد
نمك، فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم
سركه: يك فنجان كوچك
شكر: دو فنجان
روغن يا كره و نعنا: به ميزان لازم
آب: پنج پيمانه
طرز تهيه:
* گوشت چرخكرده را همراه با دو عدد پياز رندهشده، آرد نخودچي، نمك، فلفل و زردچوبه همراه با آب مخلوط كرده و به ميزاني آب اضافه شود كه مايه شل نشود و حالت انعطافي داشته باشد.
* مواد را ورز دهيد بعد در روغن سرخ كنيد. ميتوانيد آنها را به شكل دايرههاي كوچك درست كرده، وسط آنها را خالي و در روغن سرخ كنيد.
*دو عدد پياز ديگر را به صورت نگيني سرخكرده، زردچوبه و نمك زده بعد آب را اضافه كرده،نعنا را ساييده و در آب بريزيد.
*سركه و شكر را اضافه كرده و بگذاريد به مدت 20 دقيقه بجوشد بعد نافلههاي سرخشده را درون مواد آبكي قرار دهيد تا با حرارت ملايم به مدت 30 دقيقه جوش بزند.
- ۱۴۲ بازديد
- ۰ نظر