جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۱

مواد لازم قليه ماهي
• 2 كيلوگرم ماهي (شير، سنگسر، هامور يا شوريده)
• 3 تا 4 عدد پياز متوسط
• 1 كيلوگرم گشنيز
• 250 گرم شنبليله
• 200 گرم تمبرهندي
• 2 قاشق چايخوري زردچوبه
• فلفل قرمز كوبيده شده
• يك بوته سير
• 200 گرم روغن
طرز تهيه قليه ماهي
1. سبزي را پس از تميز كردن بشوييد و خشك كنيد. سپس آنها را ريز خرد كنيد.
2. پيازها را خرد كنيد و در روغن تفت دهيد تا طلايي شوند. سير رنده شده را بيفزاييد و دو دقيقه ديگر تفت دهيد. سپس سبزي را اضافه و آن را سرخ كنيد تا آب سبزي كاملا كشيده شود.
3. ماهي را پس از خرد كردن با يك پيمانه آب و كمي نمك روي حرارت ملايم بپزيد. پوست آن را بگيريد و به مخلوط سبزي اضافه كنيد.
4. تمبرهندي را در نصف پيمانه آب جوش خيس كنيد. سپس در پارچه نازك بريزيد و عصاره آن را بگيريد و به ماهي و سبزي اضافه كنيد.
5. به غذا نمك و زردچوبه بزنيد. دو تا 3 ليوان آب اضافه بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به حالت نيمجوش بپزد و اصطلاحا جا بيفتد.
- ۱۱۴ بازديد
- ۰ نظر