جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۲

مواد لازم ترافل گيلاس:
نشاسته ذرت (پودرشده) ۱ قاشق سوپ خوري (۱۱ گرم)
آرد ۲ قاشق سوپ خوري (۱۸ گرم)
شكر يك دوم پيمانه (۷۵ گرم)
شير (سرد) دو و يك چهارم پيمانه (۳۶۰ ميلي ليتر)
تخم مرغ ۱ عدد (۵۵ الي ۶۰ گرم)
وانيل شكري يك چهارم قاشق چاي خوري
كره ۲ قاشق سوپ خوري (۳۲ گرم)
كمپوت گيلاس (خردشده) به مقدار لازم
رولت به مقدار لازم
روش تهيه ترافل گيلاس:
نشاسته، آرد و شكر را در تابه اي بريزيد، شير را كم كم به آن اضافه كنيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد و هم بزنيد تا غليظ شود. زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا كرده، زرده را با همزن برقي بزنيد تا كرم رنگ شود. سفيده را هم جداگانه بزنيد تا فرم بگيـرد بعـد به زرده اضافه و با هم مخلوط كنيد.
مخلوط نشاسته و شير را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره روي حرارت بگذاريد تا كمي غليظ شود. از روي حرارت برداشته وانيل و كره را بيفزائيد، مخلوط كرده و بگـذاريـد كمي خنـك شـود. در آخـر گيلاس ها را اضافه كنيد. در ظرف مورد نظر برش هاي رولت را قرار دهيد و مواد آماده شده مخلوط با گيلاس را داخل آن بريزيد و به دلخواه تزئين كنيد.
نكته:
زماني كه مخلوط نشاسته را به تخم مرغ اضافه مي كنيد بهتر است مقداري از آن را با تخم مرغ مخلوط كرده سپس بقيه را اضافه كنيد.
- ۸۰ بازديد
- ۰ نظر