جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۲

مواد به كار رفته براي تهيه خمير بيسكويت:
۱۲۰ گرم كره گياهي
۷۰ گرم شكر
۵ ميلي ليتر اسانس وانيل
۱ زرده تخم مرغ
۱۸۰ گرم آرد
مواد مورد نياز تزيين بيسكويت:
رنگ خوراكي و شكلات تخته اي
قالب دايره شكل (دو سايز)
ني يا سيخ چوبي كباب
روش تهيه بيسكويت :
۱- كره و شكر را با هم مخلوط كنيد.
۲- اسانس وانيل و زرده تخم مرغ را اضافه و مخلوط كنيد.
۳- آرد را اضافه و مخلوط كنيد تا خمير بدست آيد.
۴- تزيين بيسكويت:
۴-۱ خمير را به دو يا سه قسمت تقسيم كنيد و به هر قسمت رنگ خوراكي دلخواه را بيفزاييد. خمير را در پوشش پلاستيكي قرار دهيد و به مدت يك ساعت در يخچال بگذاريد.
۴-۲ خمير را به ضخامت ۵ ميلي متر باز كنيد.
۴-۳ با قالب دايره شكل قالب بزنيد و به وسيله ي قالب كوچكتر (به شكل دلخواه) طرح روي بيسكويت را ايجاد كنيد.
۴-۴ با سيخ چوبي كباب يا ني، دايره هاي روي دكمه را ايجاد كنيد.
مي توانيد از درِ بطري براي ايجاد كردن شكل كلي دكمه استفاده كنيد.
۵- فر را گرم كنيد.
۶- بيسكويت را روي سيني فر (چرب شده) قرار دهيد و به مدت ۵ تا ۸ دقيقه بپزيد. (خيلي قهوه اي نشوند.)
۷- بيسكويت را از فر خارج كنيد و روي توري سيمي بگذاريد تا سرد شود.
براي روي دكمه هم شكلات آب شده سفيد رو با رنگ هاي مختلف خوراكي مخلوط كنيد و روي دكمه بريزيد.
- ۹۸ بازديد
- ۰ نظر