جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۲

نمك و فلفل قرمز/ به مقدار لازم
سفيده تخم مرغ / 2 عدد
روغن مايع/ 3 قاشق سوپخوري
گردوي خرد شده / يك پيمانه
وكمي روغن زيتون
فيله هاي مرغ را با نمك و فلفل زعفران به دلخواه مزه دار كنيد. سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا كف كند و موقع برگرداندن از ظرف بيرون نريزد. فيله ها بعد در سفيده ها بغلطانيد. بعد از خارج كردن از سفيده، به گردوي خرد شده آغشته كنيد و در فر با دماي 160 درجه سانتي گراد كه از قبل به مدت 10 دقيقه گرم كرده ايد، به مدت نيم ساعت قرار دهيد. در صورت تمايل مي توانيد آن ها را در روغن نيز سرخ كنيد.
منبع: تزيينات
- ۱۱۵ بازديد
- ۰ نظر