جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۲

هويج پخته و رندهشده 3 عدد
لوبياسبز پخته و خردشده 200 گرم
نخودفرنگي پختهشده 200 گرم
سيبزميني پخته و رندهشده 1 عدد 170 گرم
ژامبون گوشت 200 گرم
پياز خردشده 1 عدد
ادويه كاري 1 قاشق چايخوري
گوشت چرخكرده 200 گرم
نمك و فلفل به مقدار لازم
سفيدهيتخممرغ 12 عدد
روغن مايع به مقدار لازم
طرز تهيه
هويج ، لوبياسبز ، نخودفرنگي و سيبزميني را به طور جداگانه آبپز كنيد. سيبزميني را پس از پختن و پوست كندن رنده كنيد. هويج را نيز جداگانه رنده كنيد. لوبياسبز ، نخودفرنگي و ژامبون را به طور جداگانه در مخلوطكن ريخته و آسياب كنيد در حدي كه له نشود. پياز را در مقدار كمي روغن تفت دهيد تا نرم و شفاف شود. ادويه كاري و گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد و تفت دهيد به حدي كه آبگوشت كشيده شود. پس از سرد شدن مواد، شش ظرف با شش ماده مختلف داريد. به هركدام مقداري نمك و فلفل بزنيد. به هر ظرف دو عدد سفيدهي تخممرغ اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا يكدست شود. قالب را با روغن مايع چرب كنيد ميتوانيد در قالب مستطيل هم بريزيد تا لايه ها زيباتر نمايان شودو مواد آماده شده را به طور جداگانه و تفكيك رنگ ، رديف به رديف روي هم بريزيد تا مواد به آخر برسد. روي هر رديف را كاملاٌ صاف كرده بعد رديف ديگر را روي آن بريزيد. روي قالب را با كاغذ آلومينيومي بپوشانيد و با چنگال چند سوراخ روي آن ايجاد كنيد. فر را از يك ربع قبل با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم كنيد. در ظرفي بزرگ مقداري آب بريزيد و كف فر قرار دهيد. پس از جوش آمدن آب داخل ظرف ، قالب كوكو را درون ظرف بگذاريد(روش بنماري). پس از 45 دقيقه فويل روي قالب را برداشته و پخت كوكو را تا 45 دقيقه ديگر ادامه دهيد. سپس از فر بيرون بياوريد تا كوكو خنك شود. اكنون با برگرداندن آن در ظرف ديگر كوكو آماده برش و سرو است.
نكته
پخت لوبياسبز و نخودفرنگي و هويج بايد به صورت بلانچ باشد تا تغيير رنگ ندهد. يعني 10 دقيقه در آبجوش و بلافاصله در آب يخ قرار گيرند.
پس از اطمينان از سرد شدن كامل مواد ، تخممرغها را اضافه كنيد.
توجه داشتهباشيد ضخامت لايهها يكسان باشد.
اگر پس از زمان پخت كوكو لايهي روي آن حالت چسبندگي و نپختگي داشت يك ربع ديگر آن را در فر بگذاريد تا مواد كاملاٌ پخته و رويه آن سفت شود.
- ۱۳۳ بازديد
- ۰ نظر