جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۳

به مقدار كافي روغن زيتون موليناري
2 فنجان كلم بروكلي
2 عدد تخم مرغ آب پز
3 عدد گوجه فرنگي
2 فنجان لوبياي قرمز
2 فنجان جوانه ماش
1 فنجان رنده شده پنير پيتزا
به مقدار كافي آب نارنج
به مقدار لازم نمك و فلفل
طرز تهيه:
كلم بروكلي را بخارپز و خرد كرده و در ظرفي بريزيد. تخم مرغ را آب پز كرده و خرد كنيد. گوجه فرنگي شيرين و رسيده را خرد كرده و به ظرف سالاد اضافه كنيد.
لوبيا قرمز را كه قبلاً پخته ايد، به مواد اضافه كنيد. جوانه ماش را نيز بيفزاييد و در مرحله آخر پنير پيتزا را رنده كرده و به سالاد اضافه كنيد.
كمي روغن زيتون و آب نارنج را با نمك و فلفل در ظرفي جداگانه خوب هم بزنيد و روي سالاد بريزيد. سالاد را در يخچال به مدت 15 دقيقه بگذاريد، سپس ميل كنيد.
- ۱۵۴ بازديد
- ۰ نظر