جمعه ۰۸ خرداد ۹۴ ۱۷:۲۳

خمير مايه رو با 1/4پيمانه اب وشكر يك جاي گرم ميزاريم براي 10 دقيقه بعد يك دونه از تخم مرغا روغن و بقيه اب رو به خمير مايه اضافه كرده و هم ميزنيم و كم كم اردو بهش اضافه ميكنيم و خوب ورز ميديم يك دستمال روش ميكشيم ويك گوشه ميزاريم تا خجمش 2برابر بشه بعد به هرشكلي كه دوس داشتيد درش بياريد و زرده اون تخم مرغ ديگرم بماليد روش و با كنجد تزيين كنيد و در فر با درجه متوسطي بزاريد و زود سر بزنيد كه نسوزه اگرم ميخوايد روش طلايي بشه از اخر يكم شعله بالا فرو روشن كنيد.
- ۶۳ بازديد
- ۰ نظر